- Glokom
- Katarakt
Ankara
Görüşler
bu...n
Ahmet hocam ağustos ayında glokom ameliyatlarımı(GATT) gerçekleştirdi ve göz tansiyonlarımda çok anlamlı bir düşüş sağladı. Ameliyata giden süreçte,ameliyatta, ameliyat sonrasında her konuda inanılmaz yardımcı oldu ve ilgiliydi. Glokom konusundaki bilgileri gerçekten üst düzey seviyede ve her şeyi sizin de anlayabileceğiniz şekilde güzelce açıklıyor. Eğer ki glokom hastalığı sebebiyle ameliyat olmayı düşünüyorsanız kendisine ulaşmanızı son derece tavsiye ederim içiniz rahat bir şekilde gözünüzü emanet edebilirsiniz.
• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi • Diğer •
ha...a
Oğlumun uzağı görme problemi için Ahmet hocaya gittik. Ayrıntılı olarak ölçüm aldı ve gözlük önerdi. Çok memnun olarak hastaneden ayrıldık. Ahmet Hocamıza ilgisinden yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Ahmet Yücel Üçgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Yücel Üçgül, Göz Hastalıkları.
Ahmet Yücel Üçgül adresi nerede?Ahmet Yücel Üçgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Yücel Üçgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Yücel Üçgül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Yücel Üçgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Yücel Üçgül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Yücel Üçgül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Yücel Üçgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Yücel Üçgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.