Atatürk Mah. No:80 Muğla Fethiye Karayolu, Ortaca, Muğla 48600
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Hasta
Kendisine yüz mezoterapisi yaptırdım (paris Işıltısı) hiç memnun kalmadım Anneminde tedavisini ben kendisinden memnun kalmadım diye yarım bırakti asla tavsiye etmiyorum
• Özel Ortaca Yücelen Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ahu Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahu Arslan, Dermatoloji.
Ahu Arslan adresi nerede?Ahu Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. No:80 Muğla Fethiye Karayolu Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahu Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahu Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahu Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahu Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahu Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahu Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahu Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar