- Mide Hastalıkları
Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050
- Sigortası olan hastalar
Kolonoskopi
Sigmoidoskopi
İnce Barsak Biyopsisi
de...n
Ben şuan 44 yaşındayım 9 yaşından beri migdem rahatsızdı nerelere götürdüler bulamadi doktorlar sonra ali beyi bulduk 19 yaşlarımda bağırsaığında megersem yara varmis ve baya kötü duruma gelmiş tedavisi ni yapti kurtardı beni allah razi olsun ondan mükemmel.bir doktor muglada yaşıyorum en ufak birsey olsa hemen ordan kahramanrasa onun yanına geliyorum nerde olsa ona giderim başka hiçbir doktora güvenmiyorum allah razi olsun ondan guleryuzlu bir doktor herseyiyle tam bir hekim
• Özel Marash Life Hospital • Diğer •
gg...f
Merhabalar ben mideden rahatsizdim kacdefa hastane hastahane gezdiysem hepside birbirinden farkli seyler soylediler bir arkadasin tavsiyesi uzerine ali hocama gittim sağolsun ara sira rahatsizligim olsada su an cok rahatim bana birçok pehriz vermislerdi ali hocam herseyi serbes etti bolgemizin kendi dalinda en iyi dokturu
alli hocama tsl.• Özel Marash Life Hospital • •
ye...l
Ali hocamin sayesinde cok rahatim benim mide sorunum vardi ist kayseriye kacdefa gittim hicbirisi bilmedi ama ALLAHIM. ve ali hocamin sayesinde simdi cok sukur cok rahatim iyiki ali ERGIN hocama gitmisim ALLAH ondan razi olsun bolgenin kendi alaninda en iyi doktoru. YENER GUZEL
ha...r
Hoca'dan allah razı olsun bize baktı safra kanalında taş olduğunu ve ercp gerekli dedi üniversitedeki alet calismadigindan şehir hastanesine geldik. Ercp işlemi yapıldı. Annem rahatladı. Teşekkürler Tüm hocalarima
Ö
öm...a
Bölgemizin en iyi gastıroloji uzmanıdır.10 yıl önce hanımının mide raharsızlığı nedeniyle Kahramanmaraş ta Özeline gittik.Hastayı muayene ederek midedeki rahatsılığa teşhis koydu ve hastamı tedavi ederek bizleri bu sıkıntıdan kurtardı.Kendisine şüranlarımı arz ederim.Çok çok Teşekkürler sayın hocam.
Ali Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Ergin, Gastroenteroloji. Size Ali Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Karaciğer Kan Testleri, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Duodenoskopi(Endoskopi), Egd(Endoskopi).
Ali Ergin adresi nerede?Ali Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Ergin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ali Ergin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Ergin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ali Ergin hangi dilleri konuşuyor?Ali Ergin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Ergin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ali Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Ergin hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Ergin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Kahramanmaraş bölgesinde SGK kabul eden Gastroenterologlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Neova Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
- Kahramanmaraş bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Gastroenterologlar