Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya, Karatay 42020
Z
ze...n
Net görememe şikayetiyle Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gitmiştim.Ali İhsan hocam Konya'da gitimiş oldugum ilk göz doktorudur.Hocam'ın hastasına karşı olan ilgisinden ve güler yüzlülüğünden çok memnun kaldım.Hocam'a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.Allah her zaman Ali İhsan hocam gibi iyi doktorlarla karşılaştırsın.Allah Ali İhsan hocam'ın yar ve yardımcısı olsun...
• Konya Meram Devlet Hastanesi • Diğer •
mu....
Ali İhsan hocama net görememe şikayetiyle başvurmuştum,gözlük önerisinde bulundu,kendisi gitmiş olduğum ilk göz doktoruydu,Ali İhsan hocam'ın güleryüzlülüğü ve hastasına olan samimiyetinden çok memnun kaldım.Hocam'a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eder,görevinde başarılarının devamını dilerim.Allah Ali İhsan hocam'ın yar ve yardımcısı olsun...
• Konya Meram Devlet Hastanesi • Net görememek •
Ali İhsan İncesu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali İhsan İncesu, Göz Hastalıkları.
Ali İhsan İncesu adresi nerede?Ali İhsan İncesu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112 Karatay Konya Karatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali İhsan İncesu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali İhsan İncesu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali İhsan İncesu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali İhsan İncesu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali İhsan İncesu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali İhsan İncesu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali İhsan İncesu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.