Uzm. Dt. Alperen Kamiloğlu

Ortodonti daha fazla

Trabzon 1 adres

Alperen Kamiloğlu, Gazi Üniversitesi 'nden mezun olmuştur. Alperen Kamiloğlu Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.

Alperen Kamiloğlu Muayenehanesi

Cumhuriyet mah. Tanjant Yavuz Selim Blv. Defne sok. Defne İş Hanı No: 1 K:1, Ortahisar, Trabzon 61050

• Sigortası olan hastalar

• R

Diş teli tedavisi gördüm. Alt süt dişlerimde bozukluk mevcuttu 1 yıllık tedavi sürecinde hiçbir sorun yaşamadan tedaviyi bitirdik üzerinden nerdeyse 3 yıl geçti ve dişlerimde herhangi bir bozulma ya da başka bir problem olmadı.

• B

Diş teli tedavim boyunca çok ilgiliydiler çok memnun kaldım herkese öneririm.

• D

Doktor beyin ilgisi ve nazik tavırları tedavinin kendisi kadar önemli bizler için. Tedavim heniz bitmemiş olsa da başarıyla sonuçlanacağına şüphem yoktur. Tedaviye ihtiyacı olanlar düşünmeden kapısını çalabilir.

• Alperen Kamiloğlu Muayenehanesi Randevu  •

2 yıl önce diş teli tedavim için Alperen Bey’e başvurdum ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisi oldukça ilgili, güler yüzlü ve samimi bir doktor. Tedavi sürecim boyunca her zaman sorularımı sabırla yanıtladı ve kendimi güvende hissettirdi. Profesyonelliği ve pozitif yaklaşımı sayesinde süreç hem rahat hem de keyifli geçti.

• Alperen Kamiloğlu Muayenehanesi Diğer  •

2 Senelik Tel tedavi sürecim boyunca çok iyi ilgilenildim . Tedavi başında ne kadar süreceğini , nasıl geçeceğini detaylı bir şekilde anlattılar . Her ay randevuma gittiğimde gözle görülür değişimler gördüm . Tedavimi ben hızlı bitirmek isterken onlar süreden istinaden çok güzel olmasına dikkat etmeleri benim çok hoşuma gitmişti . Normalde tel taktıran kişilerde ağrı olur demişlerdi ama ben tedavi süreci boyunca hiçbir ağrı hissetmedim . Randevularda işlemleri hiçbir şekilde ağrı hissetirmeden yaptılar . Hepsi çok güler yüzlüydü .

• R

Ortodonti tedavim süresince doktorumun göstermiş olduğu ilgi ve profesyonellik beni çok memnun etti. Sürecin her aşamasında detaylı bilgilendirme yapılması ve özenli yaklaşımı sayesinde tedavim çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Sonuçtan oldukça memnunum.

• F

Yaklaşık 3 yıl süren ortodonti tedavim sonunda dişlerim düzeldi ve artık gülerken çok daha özgüvenli hissediyorum Bu süreçte doktorumun ilgisi,güler yüzü ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar açıklaması bana güven verdi. Tedavi uzun bir süreçti ama doktorum sayesinde çok rahat geçti. Hem mesleki bilgisi hem de hastasına yaklaşımıyla kesinlikle güvenebileceğiniz bir hekim.

• T

Çok tatlı bir diş hekimi bize bu süreçte çok destek oldu dişlerimden çok memnunum hem doktor olarak hem de çalışanlar olarak çok tatlı insanlar . İşinde çok donanımlı bir hekim. Ortodonti tedavimde çok rahatlatan bir hekim. sonucunda mükemmel dişlere sahip oldum :)) doktorumuza ve çalışanlara sonsuz sevgiler :))

• Alperen Kamiloğlu Muayenehanesi Diğer  •

Yıllardır tedirgin olduğum ve geciktirdiğim tel tedavime daha iyi bir yerde başlangıç yapamazdım. Her randevumda güler yüzle karşılandım , tedavimin her adımında benim görüşlerime de değer verildi , tedirginliğim yerini muhteşem bir güven ve tedavi süreci aldı . Problem hissettiğim anlarda yanına gitmekten hiç çekinmedim . 2 seneye yakın bir tedavi sürecinin sonunda artık dişlerimi göstererek gülebiliyor ve kahkaha atabiliyorum.

• T

Alperen beye geçen sene diş teli tedavisi için başvurdum. Tedavi sürecini, neler yapılacağını vs çok güzel anlattı. Tedavimize başladık sorunsuz ilerliyor. İlgisi, samimiyeti, güveni ve işindeki profesyonelliği gerçekten çok güzel. Tavsiye ediyorum.