Görüşler

• B

Babamın anevrizma tedavisi için başvurduk.basarili bir operasyon geçirdi.butun riskleri açıkladılar. Yaklaşımları oldukça profesyonel ve insancıl dı !!!Ekibi ve kendisi çok ilgili açıklayıcı ve yardımcılardı İşinin ehli bir ekip ve hekim.

• başka bir yer Diğer  •

• G

Prof.Dr.Anıl hocam 7 yıl once gecırdıgım beyın kanamasında ilk acık ameliyatımda klips
    ile kapatılmayan kanamış olan anevrizmayı ve farklı yerlerde olan 3 adet beyin anevrizması başarılı bir şekilde stent+ coil tedavi etmiştir sonsuz sevgilerimi teşekürlerimi sunuyorum iyiki varsınız hocam.

• başka bir yer Diğer  •

• Prof.Dr.Anıl Arat hocamı; annemin %99 üzerinde dar olan sol şah damarı darlığı için hacettepeye gidince tanıdım, annemin filmlerine baktıktan sonra kendinden emin konuşmaları, alçak gönüllüğü ve mütevazi kişiliği ile iyi bir hekim olduğunu gösterdi. Annemin riskli ve zor olan şah damarına başarılı bir operasyonla stent takmayı başarmıştır. Bu ülkenin sizin gibi doktorlara herzaman ihtiyacı var, annem ve şahsım adına size minnettarız hocam. İyi ki varsınız....

• başka bir yer Girişimsel Nöroradyoloji  •

Profili düzenle veya yönet