Şuan da hem özel bir kurumda çalışmakta hem de ofiste danışanlarımı görmekteyim.
Çeşitli katılımcı sertifikalarım haricinde; bulunan ''Uygulayıcı Sertifikalarım'':
-Bilişsel Davranışçı Terapi
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
-Travma
Grup Terapisi
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Projektif Testler
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Arzu Hanım'a internet üzerinden ulaştım. Kaygılarım sebebiyle başvurdum. Süreçten çok memnun kaldım. Çevreme tavsiye ediyorum.
C
c.....
Arzu hocama bir arkadaşım vasıtası ile ulaştım daha önceden de kendisine online olarak danışmanlığım olmuştu.Anksiyete ile alakalı danışmanlık aldım.Kendisi bende empati kurma ve analitik yeteneğinin son derece iyi olduğu izlenimi bıraktı sıkıntı yasadığım konuları iyi anladığını ve analiz ettiğini düşünüyorum. Kesinlikle kendisini tavsiye ederim.
f.....
Arzu Hanım iyi bir terapist ben bir arkadaşımı da yönlendirdim. Devamlı araştıran bir psikolog. Görüşmelerden sonra kendime olan güvenim daha arttı kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Kendisi cana yakın, doğal ve içten biri. Gitmek isteyen herkese tavsiye ederim. Genç ve kendini geliştirmiş bir psikolog.
I
i̇....
Başladığımda çok kötü durumdaydım şu an çok iyiyim, kendimi, hayatı çok seviyorum. Her hafta seanslarımız devam ediyor. Ayrıca aklıma bir şey takıldığında telefonla bana destek oluyor. Güzel yol gösteriyor baştan sona dinliyor sıcakkanlı sanki daha önceden tanışıyormuşum arkadaşımmış gibi davranıyor danışmak isteyen herkese kesinlikle öneriyorum çok memnun kalacaklarını düşünüyorum.
Ben uzun zamandan beri farklı biriyle görüşüyordum bazı problemlerimden dolayı ilaçların faydasını görmemiştim Arzu Hanım'la görüştükten sonra biraz daha rahatlama mental olarak çok daha iyi hissediyorum kendimi. Devam ediyorum kendiyle görüşmeye. Yönlendirmeleri gayet olumlu ben sıkıntılı durum yaşamadım. Çok tatlı bir hanımefendi iyimser yaklaşıyor güzel cümleler kuruyor gayet iyi anlaşabiliyoruz.
d.....
Arzu Hanım'dan çok memnun kaldım çok iyi geldi. Beni hayata bağladı mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi sürecimizi bitirdik. Yaklaşımları çok ılımlı çok sevecendi konuşmaktan hiç çekinmedim. Sürekli iletişim halindeydik her konuda yardımcı oldu.
Olumsuz biten ilişkim hakkında konuşmuştuk ve çok memnun kaldım Arzu hanımdan. Beni tekrar hayata bağladı. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az
• Uzm. Kl. Psk. Arzu Yavuz • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
nu...r
Artık sinavlara girince stres yapmıyorum bu yüzden notlarım yükseldi. Çok teşekkür ederim Ayrıca çok iyi motivasyon verdi bunun için de teşekkür ederim
• Online Danışmanlık • •
eb...
Arzu hanım sayesinde anksiyetem azaldı. Bana çok yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Uzm. Kl. Psk. Arzu Yavuz • Randevu •
Arzu Hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onun sayesinde sınav stresini kontrol etmeyi öğrendim
• Uzm. Kl. Psk. Arzu Yavuz • Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu •
Arzu Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Arzu Yavuz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Arzu Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri.
Arzu Yavuz adresi nerede?Arzu Yavuz adresini belirtmedi. Arzu Yavuz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Arzu Yavuz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Arzu Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Arzu Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Arzu Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Arzu Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Arzu Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Arzu Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Arzu Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Arzu Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Arzu Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.