Diş hekimliği alanındaki yolculuğuma 2017 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olarak başladım. Aynı üniversitede 2022 yılında Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım. Bu süreçte hem teorik hem pratik olarak kapsamlı bir eğitim alarak, estetik ve fonksiyonel diş tedavilerinde derin bir bilgi birikimi kazandım.
Uzmanlık eğitimim boyunca lamina restorasyonlar, implant üstü protezler ve estetik diş hekimliği üzerine akademik çalışmalar yürüttüm. Özellikle implant cerrahisi ve protetik rehabilitasyon konularına olan ilgim, bu alandaki bilgi ve tecrübemi sürekli olarak güncel tutmamı sağladı.
2022-2025 yılları arasında Antalya’nın Lara bölgesinde aktif olarak hasta kabul ettim. 2025 yılının sonlarına doğru, modern ve hasta odaklı bir anlayışla kurduğum Star Dental Centre ile mesleki hayatıma kendi kliniğimde devam etmekteyim.
Gelişen teknoloji ve bilimsel yenilikleri yakından takip eden bir hekim olarak; her hastaya özel planlanan, doğal görünümlü ve uzun ömürlü çözümler sunmayı amaçlıyorum. Tedavi süreçlerimde hasta memnuniyetini ön planda tutarak, güvenilir ve şeffaf bir iletişim kurmaya özen gösteriyorum.
İleri düzeyde İngilizce bilgim sayesinde yurt dışından gelen hastalarıma da etkili bir şekilde hizmet sunabiliyorum. Uluslararası kaynakları takip edebilmem, bilimsel gelişmeleri kliniğime en hızlı şekilde yansıtmama olanak tanıyor.
Profesyonel hayatımın dışında, aktif bir yaşam tarzı benimsiyorum. Spor, DJ’lik ve müzik prodüksiyonu gibi hobilerim, yaratıcılığımı ve insanlarla olan iletişimimi güçlendiriyor. Farklı alanlarda edindiğim deneyimler, klinik ortamda empati kurabilen, anlayışlı ve çözüm odaklı bir hekim olmama katkı sağladı.
⸻
- Diş ve Diş eti hastalıkları
Uncalı, Konyaaltı 07070
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dt. Asım Özün adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Asım Özün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Asım Özün, Protetik Diş Tedavisi.
Asım Özün adresi nerede?Asım Özün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncalı Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Asım Özün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Asım Özün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Asım Özün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Asım Özün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Asım Özün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Asım Özün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Asım Özün ile iletişime geçmenizi öneririz.