Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında doçent olarak, çocuklar, ergenler ve yetişkinlerle psikolojik danışmanlık ve terapi çalışmalarımı sürdürmekteyim. Çalışmalarımda travma, yas, kayıp, stres, kaygı ve duygusal zorlanmalar başta olmak üzere bireylerin yaşam kalitesini etkileyen psikolojik süreçlere odaklanıyorum. Bilimsel temelli ve etik ilkelere dayalı bir yaklaşımı benimseyerek, danışanların kendi iç kaynaklarını güçlendirmeyi, yaşadıkları zorluklarla daha sağlıklı baş etme becerileri geliştirmelerini ve psikolojik iyi oluşlarını desteklemeyi amaçlıyorum. Her danışanın ihtiyaçlarını dikkate alan bireyselleştirilmiş bir terapi süreci yürütmeye önem veriyorum.
Nizam Sokak, Edirne
Özel muayenehane
Nizam Sokak, Edirne 25200
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Aslı Kartol adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Aslı Kartol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aslı Kartol, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Aslı Kartol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Aslı Kartol adresi nerede?Aslı Kartol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nizam Sokak Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aslı Kartol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Aslı Kartol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Aslı Kartol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aslı Kartol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Aslı Kartol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aslı Kartol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Aslı Kartol ile iletişime geçmenizi öneririz.