Elazığ
R
re...l
2017 doğumlu 6 aylık çocuğumuz istifar ve kaşıntı şikayetiyle yaklaşık 20 doktora götürdükten sonra Atilla beye gittik
Tek seferde tek ilaç yetti Allah kendisinden razı olsun.• başka bir yer • Diğer •
i...
Hocam vücudumda otuz yıldır süren bir kaşıntı vardı. Verdiğiniz ilaçlar sayesinde 15 gün içerisinde bu hastalıktan kurtuldum . Allah size hayırlı uzun ömür versin. Nice insonlara şifalı olasınız. Ellerinizden öperim.
• Malatya Özel Sevgi Hastanesi • Diğer •
my...4
Dr Atilla özcan kendisi mükemmel bir doktor alanında tek harika elimde 2 seneye kadar geçmeyen yaralar vardı 15 gündür tedaviye başladı mükemmel sonuç aldım herkese tavsiye ederim çok teşekkür ederim
• Malatya Özel Sevgi Hastanesi • Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj •
su...a
Doktorların bıtanesı alanında malatya da en basarılı doktor hocam cok tesekkur ederım Allh sızden razı olsun
Atilla Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Atilla Özcan, Dermatoloji.
Atilla Özcan adresi nerede?Atilla Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Atilla Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Atilla Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Atilla Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Atilla Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Atilla Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Atilla Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Atilla Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.