Ben Ayda Seray Pirotlu, Acıbadem Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunuyum.
İnsan bedeninin iyileşme kapasitesine ve hareketin dönüştürücü gücüne her zaman derin bir hayranlık duydum.
Bu yolculukta, kadın sağlığı ve hareket bilimi alanlarında birçok eğitim, seminer ve çalışmaya katılarak kendimi geliştirdim.
Mesleki ilgi alanlarım; kadın sağlığı, pelvik taban rehabilitasyonu, hamilelik ve doğum sonrası dönem, klinik ve reformer pilates uygulamaları üzerinedir.
Her bireyin bedeni kendine özgüdür; bu nedenle yaklaşımımda her zaman kişinin yaşam öyküsünü, beden farkındalığını ve ihtiyaçlarını merkezde tutarım.
Benim için fiziksel iyileşme; sadece kasların değil, insanın bütününün yeniden dengeye gelmesidir.
Ve her seans, bu dengeye doğru atılan küçük ama anlamlı bir adımı temsil eder.
- Bel fıtığı ,
- Boyun Fıtığı ,
- Omuz Ağrısı ,
- Bel Ağrıları ,
- Bel - Boyun Fıtığı ,
Hürriyet Mah. Çamlıbel Cad. Zeki Yapı Four Seasons Cadde 7/H, Çorlu, Tekirdağ 59850
- Sigortası olan hastalar
Kuru İğneleme
Skolyoz Tedavisi
İdrar Kaçırma
hi...l
Bel ağrılarım nedeniyle doktorum Reformer Pilates’e başlamamı önerdi ve yaklaşık bir buçuk haftadır Ayda hanımla ile derslere devam ediyorum. Kısa sürede bile fark edilir bir iyileşme yaşadım; ağrılarım belirgin şekilde azaldı. Benimle benzer sorunları yaşayanlara Reformer’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Gerçekten etkisini hızlı gösteriyor.
• L'Essenza Pilates • Randevu •
Reformer pilates yapıyorum ağrılarıma o kadar iyi geldi ki, bir an önce pilates dersimin gelmesini bekliyorum Pilates sonrası kaslarımı, vücudumu daha da güçlenmiş hissediyorum bu beni çok mutlu ediyor. Seray hocanın ilgisi ve bilgisi ile hem çok güvenli hem de çok keyifli bir yerde pilates yapabildiğim için de çok mutluyum
• L'Essenza Pilates • Diğer •
m....t
Ayda Hanım, kuru iğneleme konusunda gerçekten çok başarılı. Kaslardaki gerginlikleri ve ağrıları hafifletmek için oldukça etkili bir yöntem olan kuru iğneleme, onun uzmanlığıyla çok daha rahat bir deneyime dönüşüyor. Seanslarda hem çok profesyonel hem de hastaları rahatlatan bir yaklaşımı var. İğneler doğru noktalara uygulandığında, kaslar gevşiyor ve hareket kabiliyeti artıyor. Ayda Hanim ın yaklaşımı, tedavi sürecini gerçekten daha kolay ve rahat kılıyor. Kısa sürede fark edilebilir sonuçlar almak isteyenler için oldukça önerilen bir terapist.Sicak kanlılıgı ,sempatik ve kendine guvenen yapisi ,mesleki bilgisi ile tercih edilen terapist
• L'Essenza Pilates • Kuru İğneleme •
T
t.....
Ayda Hanım’ın uyguladığı tedavi sayesinde fibromiyalji ve skolyoz nedeniyle sırtımda oluşan ağrılarım azaldı. Yaşam kalitem arttı. Yanlış duruş nedeniyle ara sıra ağrılarım olduğunda soluğu Ayda Hanım’ın yanında alıyorum ve ağrılarımdan kurtuluyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
mi...a
Alanında çok bilgili ve dikkatli bir fizyoterapist. Ağrılarımın nedenini detaylı şekilde açıkladı ve uyguladığı tedaviyle kısa sürede rahatlama hissettim. Kesinlikle tavsiye ederim.
• başka bir yer • Diğer •
bu...l
Bel fıtığı şikayetimle başvurdum, Ayda Hanım süreci titizlikle yönetti. Uyguladığı egzersizler ve manuel terapi sayesinde ağrılarım büyük ölçüde azaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.
• L'Essenza Pilates • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
da...a
Ayda Hanım'la iyi ki yollarımız kesişti. Hem çok güler yüzlü hem de işinde gerçekten çok iyi. Seanslar sayesinde kendimi çok daha iyi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
• L'Essenza Pilates • Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Ayda Seray Pirotlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayda Seray Pirotlu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Ayda Seray Pirotlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ameliyatsız Sırt Ağrısı Tedavisi, Kuru İğneleme, Skolyoz Tedavisi, Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, İdrar Kaçırma, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Ayda Seray Pirotlu adresi nerede?Ayda Seray Pirotlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mah. Çamlıbel Cad. Zeki Yapı Four Seasons Cadde 7/H Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayda Seray Pirotlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayda Seray Pirotlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ayda Seray Pirotlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayda Seray Pirotlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ayda Seray Pirotlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayda Seray Pirotlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayda Seray Pirotlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ayda Seray Pirotlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayda Seray Pirotlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ayda Seray Pirotlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.