Dr. Öğr. Üyesi
Elazığ 1 adres
Fırat Üniversitesi
Üniversite Mah., Elazığ
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mi...n
Sayın doktorumu nasıl anlatacağım bilmiyorum. Önce Allah sonra kendileri bana yaşamam için 2 nci bir hayat verdiler. Ne aradığınızı bilmiyorum. Sıralamanız önce insan, sonra doktor, sonra dost, sonra destek, sonra yine insan ise işte Sevgili doktorum AYHAN UYSAL Beyefendi...
Ayhan Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Uysal, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Ayhan Uysal adresi nerede?Ayhan Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mah. Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Uysal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayhan Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar