Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76, Isparta 32200
fi...
Farklı bir sebeple gitmiş olduğum Dahiliye doktorunun tiroid rahatsızlığımı fark etmesi üzerine bu bölüme yönlendirildim. Ayhan hocam gerekli muayene ve testleri yaptıktan sonra ameliyat olmam gerektiğini ileride daha büyük sorunlar yaşayabilecegimi söyledi. Bunun üzerine 2 - 3 tane daha farklı hastanelerde farklı doktorlara gittim ve sonuçları karşılaştırdığımda hocamın gerçekten alanına hakim olduğunun farkına vardım. Ameliyat olduktan sonrada patoloji raporunun çıkmasıyla gerçekten ileriki yıllarda daha büyük sorunlar yaşamaktan hocamın erken teşhisi sayesinde kurtulduğumu öğrenmiş oldum. Tiroid konusunda tereddüt bile etmeden gidilmesi gereken bir hekim. İyi ki varsınız hocam
• Isparta Şehir Hastanesi • Diğer •
em...y
hastaya yaklaşımı ve tedavi süresince ilgilenmesi ve doğru teşhis tedaviye cevap alınması konusunda iyi bir uzman kesinlikle alanında tavsiye edilecek doktor.....................................
Ayhan Zengi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayhan Zengi, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Ayhan Zengi adresi nerede?Ayhan Zengi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayhan Zengi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayhan Zengi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ayhan Zengi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayhan Zengi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ayhan Zengi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ayhan Zengi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ayhan Zengi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.