2017 yılında İstanbul Üsküdar Üniversitesi Ergoterapi bölümüne derece ile tam burslu olarak başladım.

Gaziosmanpaşa Medical Park Hastaneler grubu, Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerinde El rehabilitasyonu alanında stajımı tamamladım.

Duyu çocuk , Sense On, Play Move, Gelişim Atolyesi, Atilla Birdir Psikiyatri Kliniğinde Pediatrik Rehabitasyon ve Duyu Bütünleme Terapi alanlarında stajımı tamamladım.

2021 yılında Yüksek Onur Belgesi ile Ergoterapi lisansından mezun oldum. 2024 yılında İstanbul Üniversitesi Uzaktan Çocuk Gelişim lisans bölümünü Onur Belgesi ile tamamladım

Eğitim, Seminer Sertifikalar
Çocuk gelişim Testleri Eğitimi, Dilgem
Dir FLoortıme 101, Egemen Nakışcı
Dir Floortıme 201, Çiğdem Ergül
H.E.P ( homesostasis Enriched Plascticiy), Sense On
S.O.S Beslenme Terapisi, Kay Toomey, Erin Ross
Bebeklerde Kapsamlı Değerlendirme TSFI, Sense On
Fekal İnkontinans Kabızlık ve Tuvalet Reddi ile ilgili Problemlerin Tedavisinde Terapistlerin Rolu, Isabelle Beaudry
Zihin Kuramı ve Sosyal Beceriler, Alev Girli
Praksi Ve Yürütücü İşlevler Motor Ve Bilişin Etkisi, Teresa A. may Benson
Travma Davranış Duyu Bütünleme, Teresa May Benson
ADIP (Dehb, Disleksi)
Yetişkin Dikkat Eksikliği, Adip
İnterosepsiyon ve Self Regülasyon, Selfmetacognition
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivitede Yürütücü İşlevler ve Zihin Kuramı, Selfmetacognition
Aktivite Analizi, Aymen Balıkçı

Mustafa Kemal Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cad. No:28, İskenderun, Hatay 31230

• Sigortası olan hastalar

Ergoterapi Randevusu

• D

Otizm tanılı oğlumuzun tuvalet alışkanlığı hiç gelişmemişti ve yaşıtlarıyla oyun kuramıyordu. Terapilerde çok yönlü destek alarak büyük ilerleme kaydettik. Artık tuvaletini hissediyor ve söylüyor, arkadaşlarına selam veriyor, oyun becerileri, ortamlarda akranlarına katılımı daha iyi. Gelişimiyle gurur duyuyoruz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederiz.

• Orenda Psikoloji Randevu  •

• G

İlkokula başlayan oğlum derste oturamıyor dikkatini toplamakta çok zorlanıyordu. Seanslar sayesinde dikkat süresi belirgin şekilde arttı. Ev ödevlerini yaparken başında durmamıza gerek kalmıyor. Sınıf öğretmeni de olumlu değişiklikleri fark etti. İyi ki yollarımız kesişti.

• Orenda Psikoloji Randevu  •

• M

Kızım özel öğrenme güçlüğü tanılı. Yazı yazarken çok zorlanıyor, defteri çok dağınık oluyor, neyi ne zaman yapacağını karıştırıyordu. Ödev zamanları bizim için çok problemliydi. Ergoterapi ile birlikte yazı yazma becerisi gelişti, artık çizgilerin içinde yazabiliyor ve sırasını beklemekte de daha başarılı. Okuldan ilerleme ile ilgili çok güzel yorumlar aldık evde ödev zamanlarında rahatladık.

• Y

Uykuya dalması saatler süren bir çocuğumuz vardı. Gece sık uyanıyordu. Ayrıca saç kestirmek büyük krizlere neden oluyordu. Aylin Hocam bize önce nedenlerini anlattı sonra müdahale planını bireysel olarak çok güzel oluşturdu. Artık uykuya daha rahat ve hızlı geçiyor ve kuaförde saç kestirmeyi tolere edebiliyor. Sürecin her anında yanında olunduğunu hissettik, emeğinize sağlık.

• Orenda Psikoloji Ergoterapi  •

• N

Kızımın salıncağa binmekten bile korktuğu bir dönemden, tırmanma ve dengede durma çalışmaları sayesinde özgüven kazandığı, yükseklerden inmediği bir noktaya geldik. Makas kullanmakta ve kalem tutmakta da çok zorlanıyordu, artık kendi başına çizim yapabiliyor. Her seans sabır ve ilgiyle yürütülüyor. Emeği geçen herkese minnettarız.

• G

Kızımın dokunsal hassasiyeti çok fazlaydı, kıyafet giyemiyor, etiketlerden rahatsız oluyor, beslenme konusunda da oldukça seçiciydi. Seanslara başladıktan kısa bir süre sonra daha fazla yiyecek denemeye başladı. Artık sabahları kendi kıyafetini seçip giyiyor. Gözümüzle gördüğümüz bu ilerlemeler bizi çok mutlu etti. Emeğinize sağlık.

• Orenda Psikoloji Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)  •

• M

Çocuğumun duyusal hassasiyetleri sebebiyle ergoterapiye başladık. Yemek zamanları çok problemliydi. Kıyafetleri ıslanınca ya da kirlendiğinde anında çıkarıyordu, çok rahatsız oluyordu. Bunun yanı sıra yükseklik korkusu, ince motor becerilerinde de problemleri vardı. Seanslara düzenli gittik, çocuğum her alanda rahatladı. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• Y

3 yaşındaki oğlumun parmak ucu yürüme, beslenmede seçicilik, tırnak ve saç bakımında zorlanma, yüksek sesten korkma gibi sorunları vardı. Aylin Hanımla görüşmeye başladıktan sonra kendisi bize çocuğumuzun davranışlarının sebeplerini açıkladı, çocuğumuza uygun terapi planladı ve ilerleme kaydettik, birçok sorunumuz çözüldü. Her zaman çok anlayışlı ve güleryüzlüydü. Oğlum Aylin ablasını çok sevdi.