Hakkımda ve Alanım

Ayşe İRENGÜN
Çocuk Gelişimci & Özel Eğitim Alan Öğretmeni

1982 yılında İzmir’de doğan Ayşe İrengün, halen İzmir’de yaşamaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir. Eğitim hayatının bir bölümünü Hollanda’da sürdürmüş, çocuk gelişimi üzerine lisans eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. 2004–2007 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş, 2026 yılında ise İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olmuştur.

2015 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından açılan “Özel Eğitim Alanında Destek Eğitim Verecek Uzman Öğretici Yetiştirme Kursu”nu başarıyla tamamlayarak Özel Eğitim Uzman Öğretici unvanını almıştır. 2007’den bu yana Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı çeşitli kurumlarda öğretmenlik ve idarecilik yapmış, eğitim ve danışmanlık alanında 19 yılı aşkın deneyim kazanmıştır.

İzmir’de Hipathy Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Özel Pera Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde bebek, çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik danışmanlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. Çocuk ve ailelere bireysel rehberlik hizmetlerinin yanı sıra okullarda ebeveyn seminerleri ve öğretmen eğitimleri de gerçekleştirmektedir.

Yetişkin

Çiğli Pera Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon

6782/4 Sokak, Çiğli, İzmir 35640

Ayşe İrengün

Kazımdirik mah., sokak No:2A, Bornova, İzmir 35100

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

a....y

Çocuğum için dikkat ve zihin kuramı programlarında Ayşe Hanım’la çalışmaya başladığımızdan beri gözle görülür bir gelişim yaşadık. İş disiplini, planlı ve düzenli çalışma anlayışı sürecin en başından itibaren bize güven verdi. Uyguladığı programlardaki yetkinliği sayesinde her aşamada ihtiyacımız olan farklı destekleri zamanında ve doğru şekilde sundu. Hem çocuğumun gelişimine katkısı hem de bize gösterdiği ilgi ve sabır için kendisine minnettarız. Dikkat ve zihin kuramı programı arayan aileler için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi Diğer  •