Uzm. Dr.
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Şema Terapi
2113. Sokak 2730, Güzelbahçe 35310
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Yaklaşık iki yıl süren terapi sürecim hayatımın en zor dönemlerinden birinde başladı. Major depresyon tanısı almıştım ve kendimi gerçekten çıkmazda hissediyordum. Geriye dönüp baktığımda, o günlerde Ayşe Hanım’la tanışmış olmanın hayatımdaki en büyük dönüm noktalarından biri olduğunu düşünüyorum. Seanslarımız boyunca sadece o an yaşadığım zorlukları değil, çocukluğumdan ve geçmiş travmalarımdan gelen, farkında bile olmadığım düşünce ve davranış kalıplarımı da birlikte keşfettik. En kıymetlisi ise terapi sürecinde öğrendiklerimin seanslarla sınırlı kalmaması oldu. Bugün hala zorlandığım anlarda bu süreçte kazandığım bakış açısı bana yol göstermeye devam ediyor. Kendimi her zaman gerçekten dinlenmiş, anlaşılmış ve güvende hissettim. Bugün daha güçlü, kendini daha iyi tanıyan ve duygularını yönetebilen biri olmamda Ayşe Hanım’ın emeği çok büyük. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online adres • Online Hizmet •
Ayşe Toksoy Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşe Toksoy Aksoy, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Ayşe Toksoy Aksoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bağımlılık Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Online Terapi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çocuk Gelişim Testi.
Ayşe Toksoy Aksoy adresi nerede?Ayşe Toksoy Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2113. Sokak 2730 Güzelbahçe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşe Toksoy Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ayşe Toksoy Aksoy uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Ayşe Toksoy Aksoy hangi dilleri konuşuyor?Ayşe Toksoy Aksoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ayşe Toksoy Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşe Toksoy Aksoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşe Toksoy Aksoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ayşe Toksoy Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.