- Aile İçi İletişim Sorunları
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri
- Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
- Boşanma Travması
- Davranış Bozuklukları
Hoşnudiye Mahallesi Tacin Sokak No:20 Kutru Apartmanı Daire:3 Kat: 1, 26130 Tepebaşı/Eskişehir, Eskişehir 26130
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
b....k
Kendisi çok nazik ve ilgili birisi. Biz eşimle ayrılmanın eşiğindeyken denemedik dememek için terapi almak istedik. Yolumuz çok şükür Aysel hanımla kesişti. Son umut diye girdiğimiz süreç bizim tekrardan tanışmamızı sağladı. İyi ki tanımışız kendisini.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
me...z
Aysel hocamla görüşmeye başlayalı yaklaşık 3-4 ay oluyo. Başta cok tereddüt etmistim ama kendimdeki ilerlemeyi görünce iyiki diyorum. Annemin ölümü sonrası hayatıma devam edemiyodum tavsiye ile buldum aysel hocamı. Daha sürecimiz devam ediyor ama çok şey değişti benim için. Bence insanın kendisine yapacağı en büyük iyilik bir uzman ile terapi sürecine girmesidir.
• Gürsoy Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
I
il...
Güleryüzlü ve sakin bir insan. O kadar sakin ve rahatlatıcı konuşuyor ki çok iyi geliyor. Kendisiyle bayağı bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Yavaş yavaş ama güzel adımlarla ilerliyoruz. Gerçekten her sorunumda yardımcı oluyor ve sorunların temeline inip bende yarattığı farkındalıklarla hayatıma daha iyi devam etmemi sağlıyor. Söylediğim hiçbir şeyi geçiştirmiyor, üzerine uzunca konuşuyoruz. Yaşadığım olaylarda hissettiğim duyguları bulmama da yardımcı oluyor ve böylelikle kendimi de daha çok tanıyarak devam ediyorum. Nasıl birisi olduğumun farkına varıyorum.
• Gürsoy Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Bireysel Terapi •
Arkadaşım aracılığıyla kendisine ulaştım. Terapist görüşmesi mahrem olacağı için bir şey söylemem, ama telepatik bağ anlamında gayet memnunum. 2 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Görüşmelerimizden sonra dayanıklılık anlamında motivasyonum arttı. Aysel Hanım'ın mizacıma uygun olduğunu söyleyebilirim. Kendisi sakin, tedaviyi sürdürebilir bir uzman.
10 üzerinden 10 bin veririm. Bu kadın, her durumda insanı anlayan, çözüm üretebilen, insana öyle her koşukta ihtiyacı olduğu gibi yaklaşabilen mükemmel bir psikolog. Kendisiyle ilk olarak çift terapisi ile başladık, sonrasında bireysel olarak devam ettim. Hakikaten hayatımızı kurtardı. Seanslarımızdan sonra sakinleştim. Kendisiyle sürecime devam ediyorum.
n....b
ilk olarak çift terapisi almak için internetden yaptığım araştırmalar sonucu Aysel hanımla görüşme sağladık. 4 -5 seans sonra Aysel hanim sayesinde sorunlarımız çözüme ulaşmaya başladı.
Daha sonra kendim için bireysel terapi almaya karar verdim devam eden seanslar sonucunda hersey tamamen değişti. Kendi isini gayet ciddi ve başarılı yapan konusunda uzman ve ilgili yakın tavrıyla size güven veren biri.Profesyonel yaklaşımı ve gösterdiği çaba için çok teşekkürler sizi tanıdığımız için çok memnunuz herkese tavsiye ediyorum. iyi çalışmalar.
• Gürsoy Psikolojik Danışmanlık Merkezi • Aile İçi İletişim Sorunları •
hs...n
Meğer ben aslında benmişim... Beni ben olup bana geri verdiniz. 33'üme yan 2 oldunuz. Herşey için teşekkürler. Sayenizde Artık rahatlıkla okey bile dönebilirim ;-)
• başka bir yer • Diğer •
İletişime açıklığı , özellikle sakin ve sükûnet ve içeren tutumunu çok rahatlatıcı buldum.fatk ettiğim en önemli şey bana çok fazla sorun gibi gelen şeyler var fark ettim ki hepsi aynı sorunun yansımaları.tesekkur ederim aysel hanım.
• Online Danışmanlık • •
Aysel Akman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Aysel Akman, Psikoloji. Size Aysel Akman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Gottman Çift Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi.
Aysel Akman adresi nerede?Aysel Akman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi Tacin Sokak No:20 Kutru Apartmanı Daire:3 Kat: 1, 26130 Tepebaşı/Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Aysel Akman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Aysel Akman uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Aysel Akman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Aysel Akman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Aysel Akman hangi dilleri konuşuyor?Aysel Akman ile Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
Aysel Akman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Aysel Akman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Aysel Akman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Aysel Akman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.