Uzm. Kl. Psk. Bahattin Bakır

Psikoloji daha fazla

Mersin 1 adres

Klinik Psikolog Bahattin Bakır, Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2017 yılında onur derecesiyle mezun olmuştur. Klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini ise Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Şu an Ankara Üniversitesi Sosyal Psikiyatri alanında ikinci yüksek lisansına devam etmektedir. Mezun olmadan öncesinde ve mezun olduktan sonra da psikoloji alanında çalışmaya devam etmiştir. Kısa bir dönem Türk Psikologlar Derneği'nde çalıştıktan sonra 2018 yılında Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı olarak Rehberlik Danışma Merkezleri'nde psikolog olarak görev yapmıştır. 2019 yılı itibariyle Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sağlıklı Hayat Merkezleri'nde ve Ruh Sağlığı Birimi'nde psikolog olarak görev yapmıştır. Sağlık Bakanlığı’ndaki görevinden 2023 yılında istifa eden Klinik Psikolog Bahattin Bakır kurucusu olduğu özel danışmanlık merkezinde danışanlarına terapi hizmetini sunmaktadır. 2023 yılından başlayarak Dünya Sağlık Örgütü (WHO)’nde yarı zamanlı olarak Problem Yönetimi ve Fazlası ile Kendine Yardım ve Fazlası eğitimlerinin eğiticisi ve süpervizörü olarak çalışmıştır. ISST onaylı Şema Terapi eğitimi, Bilişsel Davranışçı Terapi(BDT), Duygu Odaklı Çift Terapisi(DOÇT) ve Cinsel Terapi eğitim ve süpervizyonlarını bu süreçte tamamlayan Bahattin Bakır online ve yüz yüze görüşmelerine devam etmektedir.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Bahattin Bakır

H. Okan Merzeci Bulvarı, 2190 Sokak, Ardem Apt. No:7 Kat:4 Daire 12, 33010 Yenişehir/Mersin, Yenişehir, Mersin 33010

H. Okan Merzeci Bulvarı, 2190 Sokak, Ardem Apt. No:7 Kat:4 Daire 12, 33010 Yenişehir/Mersin, Mersin

Röportaj

• F

Yıllardır içinde olduğunuz döngülerinizi farketmek ve kırmak istiyorsanız, çocukluk travmalarınızı iyileştirmek ve yetişkin yönünüzü güçlendirmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz iyi bir psikolog Bahattin bey. Seanslarda beni yargılamadan dinlemesi, benimle empati kurması, yanında güvende hissettirmesi, sorunlarımı çözümem için bilimsel yöntemler önermesi onunla görüşmelerime devam etmem için önemli etkenlerden. Terapiye başladığımdan beri sorunlarımı analiz edebiliyorum, tekrar eden döngülerimin sebebini anlayabiliyorum, ilişkilerimde duygularımı daha açık bir şekilde ifade edebiliyorum. Terapiye ihtiyaç duyanlara kendisiyle çalışmayı tavsiye ederim.

• Psk. Bahattin Bakır Bireysel Terapi  •

• G

Bahattin hocamla 6 aydır görüşüyoruz, kaygı ve depresyon şikayetleri ile başvurmuştum. Eğitimi başta ona gitmek sebebimdi sonrasında samimiyeti ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi görmek mutlu etti. Görüşmeye başladıktan kısa bir süre sonra kendimi çok daha rahat hissetmeye başladım. Yargılanmadan dinlenmek gerçekten güven verdi bana. 6 ay önceki ben ile şimdiki ben arasında çok fark var. Çevremdeki herkese öneriyorum, iyi ki yollarımız kesişmiş

• H

İlgili ve alanında uzman. Seanslarımız başladığından beri hayatıma çok şey kattı

• D

Kızım için tavsiye üzerine kendisiyle görüşmeye başladık. Henüz 2 seans almamıza rağmen kızımın üzerinde ki etkisi bizleri çok mutlu etti. İlgi ve alakası çok iyi bende ergen çocukları olanlara gönül rahatlığı ile önerebilirim.

• Online Danışmanlık  •

• Bahattin beyle yaptığım seanslar, ilişkilerimde tekrarlayan sorunları daha iyi anlamamı sağladı ve bana yeni bakış açıları kazandırdı. Yaklaşımı samimi, profesyonel ve sabırlıydı. Seanslar boyunca kendimi gerçekten dinlenmiş ve desteklenmiş hissettim. Tavsiyeleri sayesinde, sorunlarıma daha bilinçli ve etkili çözümler üretebiliyorum. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• B

Eşimle tartışmalarımız artık ayrılığı düşündürmeye başlamıştı. Çift terapisi için Bahattin hocayı internetten bulduk. Sayesinde ilişkimiz düzeldi diyebilirim. Eşim de ben de ilişkimiz için ne yapmamız gerektiğini terapi sayesinde öğrendik.

• Psk. Bahattin Bakır Çift Terapisi  •

• P

Bahattin Bey ile seansa sevdiğim birisini kaybettigimde tanıdık aracılığı ile başladım. Başlarda çok mutsuz ve karamsardım. Bana bir açıdan hayatı kayıplarla da kabul edip yaşamam gerektiğini gösterdi. Soyut bir durumu profesyonelliği ile somutlaştırdık birlikte. Samimi, etkili ve bilgili duruşuyla bana güven verdi. Yas dönemi ile mücadele eden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Ö

Hocamızın ilgi ve alakası oldukça iyi. Size sorunlarınızla başa çıkmanızda gerçekten yardım ediyor. Terapiye başladığımdan beri oldukça olumlu yönde değişimler oldu hayatımda.

• R

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Bahattin hocayla tanıştım, kendisiyle yaklaşık 3 aydır tanışıyoruz. Çok yoğun stresle mücadele ettiğim ve çok kaygılı olduğum bir dönemden geçiyordum. Kendisiyle terapiye başladıktan yaklaşık 4 hafta sonra falan kaygı ve stres yönetimimde ciddi farklılıklar ve sağlıklı yöne doğru giden bir ivme oluştu. Kendisi çok hoşgörülü, oldukça saygılı ve yardımsever bir insan. Onunla denk geldiğim ve terapi deneyimine onunla başladığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.

• Psk. Bahattin Bakır Psikoloji Randevusu  •

Bahattin Bey'in alanında uzman ve deneyimli birisi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Gidişat hakkında bilgilendirme yapıyor ve çok anlayışlı. Görüşmeye başladıktan sonra kendimi daha iyi hisediyorum ve farkındalığımı arttırdığını düşünüyorum. Kendisinden çok memnun kaldım.