- Büyüme Takibi
- Çocuk Kardiyolojisi
- Çocuklarda Egzama
- Aşı Takibi
se...a
Ben devlet hastanesinden tanıyorum Bekir hocamı mukemmel birisi Doğa'nin dr amcası ..müthiş tadavisi, tatlı dilliligi güler yüzlülüğü ile tam bir çocuk doktoru ..teşekkür ederiz hocam hersey için
mi...r
sosyal hizmeter calısanı olarak bekir hocaya kurumda kalan cok cocuk götürdüm KIMSESIZ coculara can ve basla calıstıgını gordum ve kımse bekır hoca ıyı degıl demesın RABBIM ONDAN RAZI OLSUN ...
se...i
bekir beyi boluda gorev yaparkenden bu yana tanırım.oğlum onun sayesinde iyileşti alanında tam bi uzmandır kendisi keşke tekrar bolu ya gelse.son derece ilgili bi doktordur kendisi
az...r
Gercekten işinin hakkını vererek çalışan bir DOKTOR allah böyle insanları başımızdan eksik etmesin yaptığı ilaç tedavisi yanında hastalar la ilişkisinde çok iyi insana güven veren duruşu sizin tereddüt etmedenizi sağlıyor.kendinize çok teşekkür ederiz
bü...ç
bekir hocam dan allah razı olsun
bü...ç
bekir hocamdan allah razı olsun.her zaman yardımcımız oldu
Bekir Çimen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bekir Çimen, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Bekir Çimen adresi nerede?Bekir Çimen adresini belirtmedi. Bekir Çimen yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Bekir Çimen adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bekir Çimen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bekir Çimen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bekir Çimen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bekir Çimen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Bekir Çimen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bekir Çimen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bekir Çimen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bekir Çimen hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Bekir Çimen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.