Op. Dr. Bengi Vidinli Besler, kadın hastalıkları ve doğum alanında uzmanlaşmış bir hekimdir. Şanlıurfa’da görev yapan Dr. Besler, mesleki deneyimini ve bilgisini kadın sağlığı alanında en iyi şekilde kullanarak hastalarına hizmet vermektedir.
Şu anda Özel Lotus Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Bengi Vidinli Besler, kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili tanı, tedavi ve cerrahi müdahalelerde bulunmakta; hasta memnuniyetini ve sağlığını ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmektedir.
- Sezaryen
- Doğum
- Riskli Gebelik
- Ağrılı Adet
- Vajinal Akıntı
4 Boyutlu Ultrason
Anormal Kanamalar Tedavisi
Özel Lotus Hastanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Doğal Doğum
Doğum
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Özel Lotus Hastanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Gardasil Hpv Aşısı
Şenevler Mahallesi Şanlıurfa Diyarbakır Yolu No:142, Şanlıurfa 63320
- Sigortası olan hastalar
Ş
ş.....
Bartholin kistimin apsesi durumunda gittim ve mucizevi dokunuş diyorum:) epey bir tedirginlikle urfada iyi bir doktor arıyordum kendisine denk geldim,harika da bir denk geliş olmuş. Bir kere en önemlisi insanın içini rahatlatması anlatması dinlemesi kısacası ben çok memnunum
• Özel Lotus Hastanesi • Diğer •
me...k
Bence en iyi,en bilgili,en ilgili en güzel Doktor. İlk defa doktorumla duygusal bir bağ kurdum bu çok özel bir his..Alışılagelmiş -diğer doktorlar-gibi hastalarını müşteri gözü ile görmüyor bu ise Şanlıurfa için çok değerli..Karnımdaki bebeğim ile bile ilgilenip beni mutlu ederdi. Doğum öncesi,anı ve sonrası için kendinizi çok değerli hissedeceğiniz bir süreç yaşıyorsunuz. Mesela ben lohusayken gözlerimden beni anlayıp bana sarılışını hiç unutmayacağım canım Bengi hoca
• Özel Lotus Hastanesi • Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık •
d....n
Doktor hanım oldukça bilgili ve ilgili, ilk randevum çok iyi geçti, bundan sonrası için aynı doktor ile devam etmeyi düşünüyorum.
• Özel Lotus Hastanesi • Randevu •
K
k....b
Hamilelik sürecimin son haftalarında tanıştım ilgisi alakası ve en önemlisi bilgisine hayran kaldım herkese kesinlikle tavsiye ederim sadece Hamilelikde degil doğum ve sonrasında da çok büyük ilgi ve alakasi muazzam di şükranlarımızı iletiriz hocamıza
• Özel Lotus Hastanesi • Sezeryan Doğum •
a...
Öneri üzerine ismini duyup sosyal medya hesabına baktım, videoları sempatikliği ve bilgisi ile bana güven verdi.
Gebelik takibi için başvurdum ve gebeliğim boyunca ilgisi, samimiyeti, güler yüzü, bilgisi sayesinde mükemmel bir gebelik süreci yaşadım. Doktor değil arkadaş gibi yaklaşımı her zaman daha rahat hissetmemi ve güvenmemi sağladı. Doktorum sayesinde normal doğum korkumu yendim ve doğumhanede yanımda ailemden kimse olmamasına rağmen doğum bitene kadar yanımdan hiç ayrılmayıp her anlamda destek oldu, yalnız hissettirmedi. Şu an bile doktorumla keyifli muayenelerimi çok özlüyorum. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Güzel deneyimler yaşamak istiyorsanız Bengi hocayı tercih etmelisiniz.• • •
b....a
Hamileliğimin son haftalarında kendisiyle tanıştım. Öncelikle çok sevecen çok ilgili ve rahatlatıcı bir doktor. Doğumumu da beraber yaptık. Doğum esnasında çok ilgiliydi ve sanki doğumumu kız kardeşim yaptırıyor gibi hissettim. Onun sayesinde doğumdan hiç korkmadım. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Sorularımı sıkılmadan bunalmadan gayet sevecen bir dilli ifade etti. Onun gibi tatlı hekimler iyi ki varlar. Sayesinde harika bir doğum gerçekleştirdim.
• Özel Lotus Hastanesi • Doğum •
n...
Hamileydim, gebelik takibi için doktoruma tesadüfen ulaştım. Doktorumdan çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik sürecimde kendisi ile birlikte bu süreci götürmek benim açımdan çok olumlu oldu. Hassas bir dönem ve onun ilgili, tatlı dili kontrollü bir şekilde süreci pozitif yönetmesi benim de sorunsuz bir gebelik geçirmemi sağladı.
a...
Bengi Hanıma gebelik takibi ve doğum için başvurdum. Doktorumdan çok memnunum. Çok güzel bir doğum gerçekleşti. Çok ilgili bir doktorum ve herkese öneriyorum.
h...
Bengi Hoca'ya bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittim. Gebelik takibi için başvurduk. İlk muayeneden itibaren eşimle birlikte “kesinlikle bu doktorla devam edelim” dedik çünkü detaylı anlatımı, üslubu ve iletişimi mükemmeldi. Her muayenemiz tatlı sohbetler eşliğinde çok güzel geçti. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ettim hala da tavsiye ediyorum. İyi ki tanışmışız.
Bengi Vidinli Besler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bengi Vidinli Besler, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Bengi Vidinli Besler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Gardasil Hpv Aşısı, Histerektomi, Myomektomi, Sezeryan Doğum, Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi), Normal (Vajinal) Doğum, Genital Estetik.
Bengi Vidinli Besler adresi nerede?Bengi Vidinli Besler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şenevler Mahallesi Şanlıurfa Diyarbakır Yolu No:142 Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bengi Vidinli Besler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bengi Vidinli Besler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bengi Vidinli Besler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bengi Vidinli Besler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bengi Vidinli Besler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bengi Vidinli Besler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bengi Vidinli Besler hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Bengi Vidinli Besler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bengi Vidinli Besler hangi sigortaları kabul ediyor?Bengi Vidinli Besler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Şanlıurfa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Şanlıurfa bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları