Psikolog Berfin Biçer, Girne Amerikan Üniversitesinden Yüksek Onur öğrencisi olarak mezun olmuştur. Meslek hayatında Kıvılcım Anaokulu’nda gönüllü psikolog (2019-2021),BEF Eğitim Kurumları’nda Dikkat Programı Psikoloğu (2021-2023), Anka Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde paylaşımlı ofiste (2023-2025) görev almıştır. Şimdi, Klinik Psikolog Ümran Yelekin Psikoloji Kliniği’nde çocuk ve genç psikoloğu olarak görev almaktadır. Uzmanlık alanları arasında, zihin kuramı ve sosyal beceriler, oyun terapisi, çocuk testleri, çocuk ve ergenlerde bilişsel davranış terapisi, özel çocuklarla çalışma, dikkat programları, aile danışmanlığı, Neurosound and Mental Timer ve atölye çalışmaları bulunmaktadır. Çocuk ve genç psikolojisine yönelik geniş kapsamlı bilgi ve deneyimiyle danışanlarına destek vermektedir.

Psk. Berfin Biçer

Apdulkadir Aksu, No:101/A Binevler Mah. Binevler Tramvay Durağı Karşısı, Şahinbey, Gaziantep 27000

• Sigortası olan hastalar

Apdulkadir Aksu, No:101/A Binevler Mah. Binevler Tramvay Durağı Karşısı, Gaziantep

• B

Berfin hanımla tanıştığımda çocuğumun öfke problemleri vardı. Çocuğuma zorlayıcı duygularla nasıl başa çıktığını öğretirken aynı zamanda bizede öğretti. Oğlumun büyüme sürecinde hep birlikte olacağımız Psikologumuz

• F

Berfin hocamızla yolumuz Gaziantep’te kesişti kendisine ulaşılabilirliğimiz, öz verisi, bilgisi, çocuklara yaklaşım, detayı açıklama ve anlatımlarıyla aklımızda soru işareti bırakmadı sürecimiz çok güzel ilerledi. Düşünmeden başvurulabilecek bir psikolog..

• Psk. Berfin Biçer ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi  •

• D

Arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Oğlumun gözünde oluşan tik alışkanlığı ve korkuları için başvurduk.
    Bu dönemde bize ilaç gibi geldi kendisi. Alanında bir numara bir psikolog çok güzel ilgilendi bizimle, etrafımdaki herkese Psikolog Berfin Biçer'i öneriyorum.

• C

Berfin Hanım'a oğlumun sosyalleşmesi ve akranlarıyla iletişim problemleri sebebiyle başvurmuştuk. Oyun terapisi sayesinde henüz 2,5 yaşında olan oğlumuzu çok daha iyi anladık, çok yol kat ettik. Kendisini tavsiye ederiz.

• M

Ben Ümran hocamızdan seans alırken çocuğumu da Berfin hocamıza götürdüm. Aşırı dikkat dağınıklığı, yeme sorunları ve bir çok problemimiz vardı. Berfin hocamız sayesinde bunların hepsinde düzelmeler oldu. Sürecimiz hala devam ediyor. Kurum ve terapistleri çok iyi. Asistanları çok güler yüzlü. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum.

• Psk. Berfin Biçer Psikoloji Randevusu  •

Kaygı sorunu için başvurdum. 1 sene önce tanıştım, aralıklı olarak seanslara katılıyorum. Seanslarımız gayet verimli geçiyor, olumlu sonuçlar aldım. Berfin Hanım'ın yönlendirmeleri gayet iyi ve başarılı. Ben de çocuk gelişimi mezunuyum, kolay iletişim sağlıyoruz. Çok sevimli bir hanımefendi, memnunum kendisinden.

• M

Kaygı ve anksiyete için başvurdum. Seanslarım gayet başarılı geçti. Sürecim bitti. Berfin Hanım ilgili ve özverili bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.

• P

Berfin Hanım'a kaygı bozukluğum nedeniyle başvurdum. Seanslarım gerçekten çok faydalı oldu. Kendisinin profesyonel ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahatlattım. Seanslar boyunca kaygılarımı daha iyi yönetmeyi ve bu duygularla başa çıkmayı öğrendim. Her seanstan sonra kendimi daha huzurlu ve dengeli hissettim. Kaygılarımın üstesinden gelmemde gerçekten çok etkili oldu. Kesinlikle seans almak isteyenlere tavsiye ederim.

• Psk. Berfin Biçer Psikoloji Randevusu  •

DEHB tanısı almış kızım için yardım aldık Berfin Hoca’dan. Kızıma yaklaşımı ve profesyonelliği harikaydı. Sayesinde çok yol katettik

• N

İyiki tanışmışız dediğimiz psikologumuz. Kızımın en zor zamanlarında bir telefon kadar uzakta olan. Bir ebeveyn olarak bana farklı bakış açılarıyla bakmamı sağladı kızım büyürken bu yolculuğumuzda bize hep destek vererek yanımızda oldu. Nerde olursak olalım ne zaman ihtiyacımız olursa olsun bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu yolculuğumuz Berfin hanımla daha da renklendi ve renklenerek devam edeceğine eminim.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •