Psikolog & Aile Danışmanı Berfu Kargören, İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü mezunudur. Staj deneyimlerini Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde stajını tamamlamış olup psikolojik hastalıkları gözlemlemiştir. İkinci stajını ise Dokuz Eylül Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalında gerçekleştirmiş olup duygu durum ve zaman algısı adlı deneysel çalışmasını başarıyla süpervizörlerine sunmuştur. Milli Eğitim Bakanlığının verdiği 464 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tamamlayarak Aile Danışmanı unvanını almıştır. Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra özel bir kreşte psikolog ve aile danışmanlığı hizmeti vermiştir. Yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı üzerine yapmaktadır.

• Sigortası olan hastalar

Psk. Berfu Kargören Kuşadası

Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kuşadası Aydın, Kotan İş Merkezi No:28 Kat:2 Daire:3, Kuşadası, Aydın 09400

Psk. Berfu Kargören Kuşadası

Ben çok memnunum gerçekten bana çok iyi geldi anlayışı ve mantıklı açıklamalarıyla hayata daha olumlu bakıyorum artık

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası Psikoloji Randevusu  •

• B

Berfu Hanımla başlamış olduğumuz terapi süreci halen devam etmekte olup, başladığımız zamandan beri öncelikle öz farkındalığımı geri kazanmama yardımcı oldu. Kendisinin pozitif enerjisi seans boyunca güvende hissetmenizi sağlıyor. Tereddüt etmeden danışmanlık alabilirsiniz.

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası Randevu  •

• K

Berfu hanım cok kibar anlayışlı işin de cok başarılı bir insan . oğluma cok destek oldu ve birlikte cok güzel ilerlemek sagladik .Ailemizin psikologu oldu onu tanımak ve onunla sohbet etmek cok keyifli iyiki varsın berfu hanım Basarilarin devamıni diliyorum .

• başka bir yer Diğer  •

• Y

Berfu hanım bana çok yardımcı oldu çok detaylı açıklamalar yaparak eğlenceli bi şekilde sorunlarımdan kurtulmama yardımcı oldu.

• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •

• M

Berfu Hanıma, eşimle beraber 35 yıllık evliliğimiz de son iki üç yılda oluşan sıkışmışlığımızdan kurtulmak için başvurduk.
    Bize tecrübesi ve bilgisiyle sıkışmışlığımızdan kurtulmamızı sağlayan yeni bakış açıları edinmemizi sağladı.Ayrıca bir daha sıkışmamamız yeni penceler açtı.Kendisine hayatımıza olumlu dokunuşları için

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası Evlilik Danışmanlığı  •

• B

Berfu Hanım, ilk seanstan itibaren bana hem anlaşılmış hem de güvende hissettiğim bir alan sundu.
    Görüşmelere başladığımda yoğun kaygılarım ve gerginliğim vardı. Hayatımdaki dış koşullar aynı kalsa da, onun desteğiyle bu duygularım gözle görülür şekilde azaldı. Bakış açım değişti, iç huzurum arttı.
    Artık olaylara çok daha farklı bir yerden bakabiliyor, kendime daha fazla şefkat gösterebiliyorum.
    Berfu Hanım işini büyük bir özen, profesyonellik ve emekle yapıyor. Onunla bu sürece adım atmış olmaktan dolayı kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.

• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

• D

Nisan ayında başladığım terapi sürecinde, gelmiş olduğum aşama ve dönüştürdüğüm inançlarım sayesinde hayat daha yaşanabilir ve keyifli artık benim için. Berfu hocamın tespit ve müdahaleleri, yaptığı nokta atışları ciddi aydınlatmalar yaşattı bana, eş zamanlı iyileştirdi de.Terapiden sağladığım faydanın istikrarlı devam ediyor olması beni ayrıca mutlu ve motive ediyor. Tıkandığınız, yüzleşmekten kaçtığınız duygularınız,inançlarınız ve anılarınız varsa gözleriniz kapalı kendinizi Berfu hocama emanet edebilirsiniz, siz karşı kıyıya yüzmek için çaba sarf ederken, o sizin hep yanınızda ve arkanızda, devamlı cesaret aşılıyor. İyi ki kesişmiş yollarımız, katkıları için minnettarım

• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Ruhumun en samimi arkadaşı olduğunuz için çok mutluyum. Kendimi anlamamda, zihnindeki düşüncelerin ipini elime almamda çok iyi bir rehber kendisi. Terapiye başladıktan sonra hayatın renklerini yeniden görmeye başladım. Kendim için verdiğim en iyi karar terapiye başlamaktı ve benim için kesinlikle en doğru rehber Berfu Hanım. İyi ki var

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası Randevu  •

• C

Berfu hanıma başvurduğumda, hayatım bitemeyecek uzun çileli bir yol gibiydi. Seanslara başladıktan sonra herşey çok değişti. Kendimi daha iyi tanıyorum artık. Uyguladığı tedavinin bu kadar kısa sürede iyi geldiğini hissetmek,gücümü geri kazandırıyor.Önerdiği kitaplar benliğimi bulmamda en büyük yardımcım oluyor.

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası Psikoloji Randevusu  •

• F

Berfu Hanım samimi yaklaşımı, çözüm odaklı oluşu, terapi sırasındaki ve diğer zamanlardaki ilgisi ile çok yönlü bir psikolog, çok kısa bir süredir terapi almama rağmen çok büyük bir fayda gördüm, hayata karşı çok farklı bakış açıları edindim.

• Psk. Berfu Kargören Kuşadası  •