- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
- Sigortası olan hastalar
Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kuşadası Aydın, Kotan İş Merkezi No:28 Kat:2 Daire:3, Kuşadası, Aydın 09400
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuk Gelişim Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Psk. Berfu Kargören Kuşadası
Ben çok memnunum gerçekten bana çok iyi geldi anlayışı ve mantıklı açıklamalarıyla hayata daha olumlu bakıyorum artık
• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • Psikoloji Randevusu •
b....y
Berfu Hanımla başlamış olduğumuz terapi süreci halen devam etmekte olup, başladığımız zamandan beri öncelikle öz farkındalığımı geri kazanmama yardımcı oldu. Kendisinin pozitif enerjisi seans boyunca güvende hissetmenizi sağlıyor. Tereddüt etmeden danışmanlık alabilirsiniz.
• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • Randevu •
K
ke...
Berfu hanım cok kibar anlayışlı işin de cok başarılı bir insan . oğluma cok destek oldu ve birlikte cok güzel ilerlemek sagladik .Ailemizin psikologu oldu onu tanımak ve onunla sohbet etmek cok keyifli iyiki varsın berfu hanım Basarilarin devamıni diliyorum .
• başka bir yer • Diğer •
Y
ya...n
Berfu hanım bana çok yardımcı oldu çok detaylı açıklamalar yaparak eğlenceli bi şekilde sorunlarımdan kurtulmama yardımcı oldu.
• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
m....o
Berfu Hanıma, eşimle beraber 35 yıllık evliliğimiz de son iki üç yılda oluşan sıkışmışlığımızdan kurtulmak için başvurduk.
Bize tecrübesi ve bilgisiyle sıkışmışlığımızdan kurtulmamızı sağlayan yeni bakış açıları edinmemizi sağladı.Ayrıca bir daha sıkışmamamız yeni penceler açtı.Kendisine hayatımıza olumlu dokunuşları için• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • Evlilik Danışmanlığı •
Berfu Hanım, ilk seanstan itibaren bana hem anlaşılmış hem de güvende hissettiğim bir alan sundu.
Görüşmelere başladığımda yoğun kaygılarım ve gerginliğim vardı. Hayatımdaki dış koşullar aynı kalsa da, onun desteğiyle bu duygularım gözle görülür şekilde azaldı. Bakış açım değişti, iç huzurum arttı.
Artık olaylara çok daha farklı bir yerden bakabiliyor, kendime daha fazla şefkat gösterebiliyorum.
Berfu Hanım işini büyük bir özen, profesyonellik ve emekle yapıyor. Onunla bu sürece adım atmış olmaktan dolayı kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
d.....
Nisan ayında başladığım terapi sürecinde, gelmiş olduğum aşama ve dönüştürdüğüm inançlarım sayesinde hayat daha yaşanabilir ve keyifli artık benim için. Berfu hocamın tespit ve müdahaleleri, yaptığı nokta atışları ciddi aydınlatmalar yaşattı bana, eş zamanlı iyileştirdi de.Terapiden sağladığım faydanın istikrarlı devam ediyor olması beni ayrıca mutlu ve motive ediyor. Tıkandığınız, yüzleşmekten kaçtığınız duygularınız,inançlarınız ve anılarınız varsa gözleriniz kapalı kendinizi Berfu hocama emanet edebilirsiniz, siz karşı kıyıya yüzmek için çaba sarf ederken, o sizin hep yanınızda ve arkanızda, devamlı cesaret aşılıyor. İyi ki kesişmiş yollarımız, katkıları için minnettarım
• Psk. Berfu Kargören Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Ruhumun en samimi arkadaşı olduğunuz için çok mutluyum. Kendimi anlamamda, zihnindeki düşüncelerin ipini elime almamda çok iyi bir rehber kendisi. Terapiye başladıktan sonra hayatın renklerini yeniden görmeye başladım. Kendim için verdiğim en iyi karar terapiye başlamaktı ve benim için kesinlikle en doğru rehber Berfu Hanım. İyi ki var
• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • Randevu •
C
c.....
Berfu hanıma başvurduğumda, hayatım bitemeyecek uzun çileli bir yol gibiydi. Seanslara başladıktan sonra herşey çok değişti. Kendimi daha iyi tanıyorum artık. Uyguladığı tedavinin bu kadar kısa sürede iyi geldiğini hissetmek,gücümü geri kazandırıyor.Önerdiği kitaplar benliğimi bulmamda en büyük yardımcım oluyor.
• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • Psikoloji Randevusu •
fa....
Berfu Hanım samimi yaklaşımı, çözüm odaklı oluşu, terapi sırasındaki ve diğer zamanlardaki ilgisi ile çok yönlü bir psikolog, çok kısa bir süredir terapi almama rağmen çok büyük bir fayda gördüm, hayata karşı çok farklı bakış açıları edindim.
• Psk. Berfu Kargören Kuşadası • •
Berfu Kargören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berfu Kargören, Psikoloji. Size Berfu Kargören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuk Gelişim Testi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Evlilik Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Berfu Kargören adresi nerede?Berfu Kargören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Kuşadası Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berfu Kargören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berfu Kargören uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berfu Kargören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berfu Kargören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berfu Kargören hangi dilleri konuşuyor?Berfu Kargören ile İngilizce, İspanyolca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berfu Kargören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berfu Kargören tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berfu Kargören hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Berfu Kargören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berfu Kargören hangi sigortaları kabul ediyor?Berfu Kargören tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.