Çankırı 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinden üçüncülük ile mezun oldum. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi "Psikoloji" bölümünü kazandım ve dört yıllık bir eğitim süreci sonrasında, 3.50 not ortalaması ile mezun oldum. Eğitim süresince alanımla ilgili çeşitli eğitimlere ve etkinliklere katıldım. İki adet özel klinikte ayrı zamanlarda stajımı tamamladım. Şuanda aktif olarak birçok farklı alan ile ilgili danışan görmekte ve çalışmaktayım.
- Öfke
Beck Depresyon Ölçeği
Evlilik Terapisi
Ö
ö.....
Ezgi hanımla şans eseri tanıştık.İyikide tanışmışız ilk başlarda kendimi açamam diye düşünüyodum ama samimiyetiyle içtenliğiyle rahatça kendimi ifade edebildim.Seanslardan sonra kendimi daha hafiflemiş ve mutlu hissediyorum.İyiki varsınız
Z
ze...ı
Kendimi keşfetmek ve en iyi versiyonumu oluşturmak için yaptığım araştırmalar sonucu karsılaştıgım biriydi Ezgi Hanım. Gerçekten ruhumda ve düşüncelerimde derine inebildiğimiz, içimdeki farklı yolları keşfettiğimiz ve birçok şeyi sorgulayarak tekrar yapılandırdığımız bir süreçti. Hem yüz yüze hem online seanslarını deneyimleme şansım oldu her ikisinde de gayet memnun kaldım ve çok şey keşfettim. Kendisini kesinlikle öneriyorum. Güler yüzlü olması ve yargılamadan dinleyerek anlaşıldığımı hissettirmesi de ayrıca memnun olduğum konular.
Ö
ö.....
"son zamanlarda yaşamış olduğum ruhsal sıkıntılar nedeniyle yapmış olduğum araştırmalar nedeniyle İyi ki yollarımız kesişmiş. Sadece bir psikolog değil, sanki yıllardır tanıdığım biri gibi geldi bana. Seanslarda kendimi güvende, anlaşılmış ve değerli hissediyorum. Sıcaklığı, içtenliği , güleryüzü ve profesyonelliği apayrı. Seanslarımız hayatımda dönüm noktası oldu diyebilirim. Yargılamadan dinleyen, gerçekten ne hissettiğimi anlayan biri Ezgi Hanım. Devamında da güzel bir yol izleyeceğimizi düşünüyorum.
s....a
Bulunduğum şartlar gereği seans almam çok zordu şartlarimin verdiği zorluklarda esnek davranp kendimi huzursuz hissetmemem ve bana sunduğu kolaylıklarla şartların engelliğini ortadan kalıdırması benim için en önemli noktaydi
Bana yıllardır aradığım öz güvenime kavuşmamda yol göstermesi her sorunumda arkayı dolanarakda olsa bir çözümün olacağını öğretmesi benim için muhteşem bir detaydı iyiki kendisini tanımışım ve iyiki danışanı olmuşum dedirten biri Ezgi hanım• Psikolog Berika Ezgi Berçin • Online Terapi •
ay...l
Aile içinde çok fazla sorunumuz vardı ve gerçekten aramızda iletişim yoktu bunu çok güzel bi şekilde hallettik sayesinde ve bi çok konuda bakış açımı değiştirdi ve bu daha çok kendim içşn yararlı oldu
• Psikolog Berika Ezgi Berçin • Aile İçi İletişim Sorunları •
C
ce...ç
Berika Hanım ile bir arkadaşımın yardımı ile tanıştım ve tanıştığımızdan beri hayat kalitem çok yükseldi. Eskiden kafamdaki düşüncelerle savaşırdım, şimdi ise onları anlamaya çalışıp sorguluyorum. Düşüncelerim ve bakış açım çok değişti, hatta sanki faklı birisi oldum. Berika Hanım profesyonel anlamda çok yetenekli olduğu gibi ve aynı zamanda çok samimi ve sıcakkanlı birisi, bu da terapi seanslarına çok rahat bir şekilde uyum sağlamama yardımcı oldu. Şu anda kendimi her şeyin daha farkında ve huzurlu birisi olarak görüyorum. Terapiye gitmek yıllarca ertelediğim ve kararsız kaldığım bir konuydu ancak şu an iyi ki başlamışım diyorum. Bu yüzden eğer ikilemde kalıyorsanız bir deneyin derim :)
• başka bir yer • Diğer •
es...b
Çankırı'da okudum. Ama Ezgi hanımı mezun olduğumda arkadaşım tavsiyesiyle tanıdım. Zor bir dönemden geçiyordum. Bazen fark etmeden kendimize yaptığımız en büyük kötülük kendi hayatımızı geri plana atmak. Ezgi hanım o kadar çok seviyorum o pozitif enerjisiyle bu hayatta en değerli kişinin önce kendimizin olması gerektiğini, olaylara farklı açılardan bakmayı, mükemmel olmak zorunda olmadığımızı öyle güzel anlattı ki. Ona minnet borçluyum. Kafama o kadar çok şeyi takıp günlük yaşantımı bırakıp hiçbir şey yapmayan boş boş oturan bir insana dönüşmüştüm. En kötüsü mutlu değildim. Ama Ezgi hanım bana umudu, sevgiyi ne yaşarsak yaşayalım daha farklı olumlu düşünerek boş kuruntularımdan kurtulmamı sağladı. Artık insanların yaptıklarını kişiselleştirmiyorum. Kendimi en iyi ben tanıyorum. Var olduğum için çok değerliyim. Kendimi çokk seviyorum.
T
tü....
Berika hoca hayatımda tanıdığım en güleryüzlü, en çözümcül ve pozitif insanlardan biri. Hem terapistim olarak çok saygı duyduğum hem de arkadaşım gibi içten ve samimi hissettiğim harika biri. İşindeki profesyonelliği ve kendini geliştirmişliği terapi sürecimizi oldukça kolaylaştırdı ve eğlenceli hale getirdi.Yoğun bir depresyon sürecinde kendisiyle terapiye başladık. Süreç enerjisi yüksek ve umut aşılamarıyla olumlu geçti. Ben de akrabam vasıtasıyla kendisi ile tanıştım. Kendisiyle uzun bir süredir terapi sürecimize devam etmekteyiz.Keşke imkan olsa her insanın yolu bir kez dahi olsa Berika hocamızla denk düşse. Akrabam da benzer düşüncelerle kendisini bana önermişti . İyi ki Berika Ezgi hoca ile tanışma fırsatı bulumuşum ...
Kafanızda bir soru işareti varsa ya da bir arayış içersindeyseniz tereddüt etmeden kendisi ile iletişime geçmenizi tavsiye ediyorum . Sonrası zaten çorap söküğü...
Ayrıca Online terapiye olan olumsuz yaklaşımı da kendisiyle tanıştıktan sonra aştım.• başka bir yer • Diğer •
g.....
Berika hanım her görüsmemiz sonrasında olaylara farklı açılardan bakmamı sağladı her seans sonrası olaylara yaptığı nokta atışlarıyla kendimi çok iyi hissettirdi alanında uzman güleryüzlü ve çok içten canı gönülden tavsiye ediyorum
• Psikolog Berika Ezgi Berçin • Bireysel Terapi •
el...a
Ezgi hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine yollarımız kesişti ama iyi ki de kesişti, duygusal kayboluşlarımda yol gösteren bir fener oldu. Kimyamızda uyuştu kendisiyle ilk seanstan itibaren onunla konuşmak iyi geldi, artık seans günlerini iple çekip terapi anını kendime ayırdığım vakit olarak değerlendirmek sevdiğim bir zaman dilimi oldu.
• Psikolog Berika Ezgi Berçin • Online Terapi •
Berika Ezgi Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berika Ezgi Ünal, Psikoloji. Size Berika Ezgi Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Çift Terapisi, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Normal Randevu, Aile İçi İletişim Sorunları.
Berika Ezgi Ünal adresi nerede?Berika Ezgi Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berika Ezgi Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berika Ezgi Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berika Ezgi Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berika Ezgi Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berika Ezgi Ünal hangi dilleri konuşuyor?Berika Ezgi Ünal ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Berika Ezgi Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berika Ezgi Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berika Ezgi Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berika Ezgi Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Berika Ezgi Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.