Eskişehir doğumluyum. 2012 yılında Yalova Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimimi tamamladım. Mezuniyet sonrası Muş Malazgirt Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak görev yaptım. Üroloji uzmanlık eğitimimi Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı’nda tamamladım. Halen Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üroloji uzmanı olarak görev yapmaktayım. Ürolojinin tüm alanlarında hasta kabul etmekteyim.
Nur Mahallesi Vali Ozan caddesi 4. Sokak, Mardin
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Nur Mahallesi Vali Ozan caddesi 4. Sokak, Mardin 47100
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Berkay Eren adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Berkay Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berkay Eren, Üroloji. Size Berkay Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Berkay Eren adresi nerede?Berkay Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nur Mahallesi Vali Ozan caddesi 4. Sokak Mardin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berkay Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berkay Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berkay Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berkay Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berkay Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.