Uzm. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Zonguldak 1 adres
Meşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5, Zonguldak
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
a....y
Hocama boyun fıtıgı ameliyatından sonra rehabilitasyon için başvurdum. Soyadı gibi güleç yüzüyle ilgisiyle tek tek yapacagım egzersizleri uygulamalı olarak göstererek detaylı bir şekilde anlattı sanki özel muayene gibi ilgilendi allah razı olsun
• başka bir yer • Diğer •
se...
Şiddetli bel fıtığı ağrısı ile kendisine gittim. Yakın ilgi gösterdi. Bilgisi ve önerileri harika. Moral ve motivasyon vererek hastalarına şifa dağıtıyor. Kendisinden çok memnun kaldım
• başka bir yer • Diğer •
Berna Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berna Güleç, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Berna Güleç adresi nerede?Berna Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berna Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berna Güleç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Berna Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berna Güleç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berna Güleç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Berna Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Berna Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.