Uzm. Dt.
Diş Hekimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Denizli 2 adres
1994 yılında Sinop Ayancık’ta doğdum. 2012 yılında Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra diş hekimliği eğitimime Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde devam ettim ve 2017 yılında mezun oldum.
2019-2023 yılları arasında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Ortodonti Uzmanı unvanımı aldım.
2023 yılından itibaren Denizli’de ortodonti uzmanı olarak mesleğime devam etmekteyim. Çocuk, genç ve yetişkin hastalarımda; diş teli tedavileri, şeffaf plak tedavileri, çene ortopedisi ve kişiye özel ortodontik tedavi planlamaları üzerine çalışıyorum.
- Diş Çapraşıklığı
Diş Hekimi Randevusu
Ortodonti Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Alfa Dent Ağız e Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Seyyar Apere
X-Ray
Ölçü Randevusu
Özel Alfa Dent Ağız e Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
3012. Sokak, Bahçelievler mahallesi No:28, Denizli 20040
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
C
c....)
Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Oğlum büyüme çağında diş ve çene yamukluğu vardı. 1,5 yıldır tedavimiz devam ediyor. Tel takıldı, şu an son aşamadayız. Başka bir uzman olsa bizimle böyle uğraşmazdı, aylardır uğraşıyor. Kendisi anlayışlı, bilgilendirici ve işinin ehli bir uzman.
a....)
Betül Hanım güzel açıklamalar yapıyor. Çocuklara karşı yaklaşımları iyi. Bir sıkıntı ve korku yaşamadık. Kızımın dişlerine tel takıldı. Tedavimiz iyi ilerliyor, bitmek üzere. Betül Hanım’dan çok memnun kaldık. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum.
me...e
Tedavi sürecim boyunca kendimi hep güvende hissettim. Her sorumu sabırla dinleyip detaylı şekilde cevapladılar. Güler yüzlü, ilgili ve işini gerçekten özenle yapan harika bir ekip. Para odaklı değil, hasta memnuniyetini ön planda tutmaları da ayrıca çok değerli. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Betül hanım sayesinde gülüşümü tekrar geri kazandım
• Özel Alfa Dent Ağız e Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodontik Tedavi •
h....g
Çene geriliği için başvurdum. Apere takıldı, şeffaf plağa geçeceğiz. Tedavi sürecim güzel geçiyor, memnunum kendisinden. İstediğim zaman arasam ulaşabilirim. Betül Hanım tatlı, iyi ve işini bilen bir kadın.
b....y
Dişlerimde bozukluk olduğu için başvurdum. 1,5 yıl şeffaf plak kullandım. Tedavim bitti, aparey takıyorum. Betül Hanım işini iyi yapan birisi. Dişlerimi de beğendim, güzel oldu. Sevdiğim bir uzman. Sürecim devam ediyor, memnunum kendisinden.
d....)
Kızımın diş yamukluğu için başvurduk. Dişlerine tel takıldı, tedavimiz devam ediyor. Telleri çıkarttı, plağa geçtik. Betül Hanım’dan çok memnunuz. İşinde iyi, başarılı, ilgili bir uzman.
d....)
Yaklaşık 7-8 aydır tedavimiz devam ediyor. Oğlum şeffaf plak tedavisi görüyor. Tedavimiz gayet iyi geçiyor. Her aradığımda ulaşabiliyoruz. Betül Hanım bize çok yardımcı oluyor. Tedaviyi başarılı bir şekilde devam ettiriyor. Konu ile ilgili bizi iyi bir şekilde bilgilendirdi.
ay...
Harika bir hizmet çok memnun kaldım oldukça ilgili
• Özel Gürhan Kuzu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Randevu •
Betül hocam her zamanki gibi güler yüzlüydü ve tedavinin nasıl ilerlediğini açıkladı. Sormak istediğim noktalara da ben sormadan kendisi değindi
• Özel Alfa Dent Ağız e Diş Sağlığı Polikliniği • Ortodonti Randevusu •
Betül Kalafat Çoban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Kalafat Çoban, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Betül Kalafat Çoban tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Botoks, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Beyazlatma, Lokal Anestezi, X-Ray, 20'lik Diş Çekimi.
Betül Kalafat Çoban adresi nerede?Betül Kalafat Çoban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmetçik mah. Denizli
- 3012. Sokak Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Kalafat Çoban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Kalafat Çoban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Betül Kalafat Çoban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Betül Kalafat Çoban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Betül Kalafat Çoban hangi dilleri konuşuyor?Betül Kalafat Çoban ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Betül Kalafat Çoban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Kalafat Çoban tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Betül Kalafat Çoban hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Betül Kalafat Çoban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.