Ben Dil ve Konuşma Terapisti Betül Uslu. İstanbul Atlas Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. Mesleki eğitimim ve farklı kurumlarda edindiğim klinik deneyimlerin ardından, şu anda kendi kliniğimde danışan kabul etmekteyim.
Kliniğimde; çocuk, ergen ve yetişkin bireylerde dil, konuşma ve iletişim alanındaki güçlüklerin değerlendirilmesi ve terapi süreçlerinin yürütülmesi üzerine çalışıyorum. Özellikle dil ve konuşma gecikmeleri, konuşma sesi bozuklukları, akıcılık bozuklukları, sosyal iletişim ve pragmatik dil becerileri üzerine yoğunlaşmaktayım.
Her bireyin ihtiyacının farklı olduğunu kabul ederek, terapi sürecini kişiye özel planlarım. Seanslarımda kanıta dayalı yaklaşımları temel alır, aileyi sürece aktif olarak dahil ederim. Özellikle çocuklarla yürüttüğüm çalışmalarda oyun temelli ve etkileşim odaklı bir yaklaşım benimseyerek, öğrenmenin doğal ve sürdürülebilir olmasını hedeflerim.
Mesleki gelişimimi desteklemek amacıyla Floortime ve rezonant ses terapisi gibi alanlarda eğitimler aldım; ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlara katılarak klinik uygulamalarımı güncel tutmaktayım.
Amacım; danışanlarımın kendilerini daha anlaşılır, akıcı ve özgüvenli bir şekilde ifade edebilmelerini sağlamak ve iletişim becerilerini günlük yaşamda etkin bir şekilde kullanmalarına destek olmaktır.
Hakkı Yeten Caddesi, Şişli
Dil Ve Konuşma Terapisti Betül USLU
Hakkı Yeten Caddesi, Şişli
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Betül Uslu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Betül Uslu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Betül Uslu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Betül Uslu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Betül Uslu adresi nerede?Betül Uslu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Caddesi Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Betül Uslu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Betül Uslu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Betül Uslu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Betül Uslu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Betül Uslu ile iletişime geçmenizi öneririz.