2025 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans programından mezun oldum. Lisans eğitimim boyunca mesleki bilgi ve becerilerimi geliştirmek amacıyla çeşitli eğitimler, seminerler ve uygulamalı çalışmalara aktif olarak katıldım.
Mesleki çalışmalarımda; gecikmiş dil ve konuşma, artikülasyon ve fonolojik bozukluklar, kekemelik ve iletişim temelli güçlükler başta olmak üzere farklı alanlarda bireysel değerlendirme ve terapi süreçleri yürütmekteyim.
Terapi sürecini bilimsel dayanaklı yaklaşımlar doğrultusunda, bireyin gereksinimlerine özel olarak planlamaya ve aile iş birliğini sürecin merkezinde tutmaya özen gösteriyorum. Temel hedefim; danışanlarımın iletişim becerilerini destekleyerek günlük yaşamda kendilerini daha rahat, etkili ve özgüvenli biçimde ifade edebilmelerine katkı sağlamaktır.
2. Kasapoğlu Sokak 1, Bursa
Özel Ada Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
2. Kasapoğlu Sokak 1, Bursa 16270
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Beyzanur Göbül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Beyzanur Göbül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Beyzanur Göbül, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Beyzanur Göbül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Beyzanur Göbül adresi nerede?Beyzanur Göbül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2. Kasapoğlu Sokak 1 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Beyzanur Göbül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Beyzanur Göbül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyzanur Göbül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Beyzanur Göbül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Beyzanur Göbül ile iletişime geçmenizi öneririz.