Aldığı eğitimlerin bir kısmı:
- Dispraksi ,
- Yeme Bozuklukları ,
- Gelişimsel Gecikmeler ,
- Dikkat Dağınıklığı ,
Küçükbakkalköy Mah. Atilla İlhan Cad. No:15 Kat:2 Daire:7 (Uğur Anaokulu’nun yanı), Ataşehir, İstanbul 34758
- Sigortası olan hastalar
Şenlikköy Mahallesi Hürriyet Caddesi Villa Çetin no:1 Florya, Bakırköy, İstanbul 34153
- Sigortası olan hastalar
Ergoterapi Randevusu
Küçükbakkalköy Mah. Atilla İlhan Cad. No:15 Kat:2 Daire:7 (Uğur Anaokulu’nun yanı), İstanbul
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8 Mecidi,
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8
Şenlikköy Mahallesi Hürriyet Caddesi Villa Çetin no:1 Florya, İstanbul
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8 Mecidi,
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
ATAŞEHİR ADRESİ
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
Ç
ç.....
Bilge Hanım’a bir tanıdığımızın tavsiyesiyle ulaştık. Çocuğumuzun konuşmasının gecikmesi ve komut almaması sebebiyle başvurduk. İlk görüşmeden itibaren bize çok güven verdi, çocuğumuzla kısa sürede güzel bir bağ kurdu. Tedavi sürecinde bizi sürekli bilgilendirdi ve yönlendirdi, her adımda destek oldu. Çocuğumuzda ilerlemeleri görmek bizi çok mutlu ediyor. İlgisi, sabrı ve güler yüzü sayesinde hem biz hem de çocuğumuz kendimizi rahat hissettik. Kesinlikle çevremize gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
• ATAŞEHİR ADRESİ • Ergoterapi Randevusu •
Öncelikle oğlumuz için, Doktorumuzun istediği bir testi yaptırmak üzere görüştük Bilge Hanımla. Bu zamana kadar oğlumda gözlemlediğim hiperaktivite, duyusal hassasiyet ve duygu durumuyla ilgili aklımda bir çok soru vardı ve tek görüşmede Oğlumuzla ilgili ilk izlenimlerine dayanarak , her şeyi bilimsel olarak ve çok net bir şekilde bize açıkladı. Ve yolculuğumuz bu şekilde başladı. 2,5 ayda bile çok büyük yol aldık. Oğlumla konuşma tarzı, iletişim dili, her seans için özenle seçtiği oyunlar ve aşamalı parkurlar gelişimine çok faydalı oldu, ebeveyn olarak bizlere de çeşitli kaynaklar yollayıp, ev ödevleriyle bizi hep destekledi. Ne zaman arayıp, yazsam her zaman dönüş aldım. İyi ki Bilge Hanım...
• ATAŞEHİR ADRESİ • Diğer •
s...
Bilge Hanımla yolumuz dil terapistinin yönlendirmesiyle kesişti. Verdiği ödevleri yaptığımızda çocuğumuzda gözle görülebilir değişiklikler oldu. Ergoterapi duyu bütünleme olarak sürecimize devam ediyoruz, ödevlerde ya da aklımıza takılan bir şey olursa cevaplıyor, çocuğuma yaklaşımı ve oyun oynadıktan sonra nokta atışı tespitleri var ve bizim de çocuğa nasıl davranmamız gerektiğini de anlatıyor aslında.
I
i̇....
Oğlum 27 aylıkken dil gelişimi ayına göre yeterli olmadığı ve sadece belirli oyuncaklar ile oynamayı tercih ettiği için doktorumuza gitmiştik. Dışarıdan bakınca normal sıkıntısı olmayan bir çocuk gibi görünse de içimdeki kaygıları gidermek için doktorumuzla görüşmüştük ve bize Bilge hocamızı önermişti. Birkaç farklı yer ile görüştüm araştırmalar yaptım ama gerçekten en çok içime sinen yer, terapistler ve şartlar buradaydı. İlk görüşmede hocam çok detaylı bilgi verdi göremediğimiz kısımları görmeye başladık. Çocuğumuzun aslında probleminin ne olduğunu öğrendik ve hocam hemen çalışmalara başladı bizi yönlendirdi. Evde ne yapmamız ya da yapmamamız gereken şeyler ile ilgili bilgiler verdi kitap önerileri bilgi paylaşımları oyuncak önerileri gibi materyaller gönderdi. Hocamın dediklerini eksiksiz yapmaya çalıştık ve oğlumda 2,5 ayda gözle görülür ciddi bir değişiklik oldu. Dediklerinin fazlası vardı eksiği yoktu. İşini severek yaptığını düşünüyorum. Emeklerinize sağlık hocam. İyiki varsınız
• ATAŞEHİR ADRESİ • Ergoterapi •
nu...
Bilge hoca ile yollarımız bir arkadaşım vahıstası ile kesişti. İyi ki de kesişmiş. 2 buçuk yaşındaki oğlumu gözüm kapalı emanet edebileceğim tek insan olabilir. Empati duygusu ve hassasiyetli çocuğa karşı Sabri çok yüksek. Belki yolumuz daha çok var ama emin ellerde doğru şekilde ilerliyerek bilge hoca sayesinde korkusuzca yolumuza ışık tutuyor. Çocuğumu okuyabilme me ve bu süreçte ona doğru şekilde destek olabilmeyi gösterdiği için minnettarım. Doğru yerde iseniz çocuğunuz mücevher gibi parlıyor bizim sürecimiz de tam olarak bu şekilde
• ATAŞEHİR ADRESİ • Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) •
a...
Asperger sendromu için psikoloğumuzun yönlendirmesi ile kendileri ile tanıştık. Yaklaşık 9 ay önce başladığımız sürecimiz gayet iyi gidiyor. Tavsiye ederim.
e....
Öncelikle yolumuz bilge hoca ile kesiştiği için çok mutluyuz, kızımın duyu bütünleme seansları başladığından bu yana bilge hocamızın hem içimizi rahatlatması hemde yüksek ilgi ve profesyonelliği ile kızımı kısa zamanda daha ileriye götürmesi tercihimizin ne kadar doğru olduğunu göstermektedir, sorduğunuz sorulara sabırla cevabı her seans sonrası detaylı bilgilendirme ve evde de neler yapabileceğimizi gösteren yolumuza ışık olan canım hocamız iyi varsın
• ATAŞEHİR ADRESİ • Ergoterapi •
n...
Biz arkadaşımın tavsiyesi ile Bilge öğretmene gitmiştik.
Oğlum için başvurduk. Oğlum 3 yaşında ve araba tutma sorunu var maalesef.
Bilge Hanım sadece araba tutma durumu değil bütüncül olarak her konu ile ilgilendi.
Eve bize ödevler verdi. Birebir bize açıklamalar ile neyi ne için yaptığımızı özellikle açıkladı.
Bizden video resim istedi ödevler için, süreci yakından ve detaylı takip etti ve ediyor da.
Şu anda ben de herkese tavsiye edebilirim. Ekibi ile derse girip birebir ve sabırla oğlumla ilgilendi.
En önemlisi sonuç aldık. Son birkaç seyahatimizde oğlum artık arabada kusmuyor. Derslere devam ediyoruz.
Bilge Hanımı tavsiye ederiz.• • •
g....)
Kızım her şeye tepki verip bağırıyor. Oğlumun da yüzünde tik vardı, destek almak için başvurdum. 4-5 aydır gidiyoruz. Oğlumun tiki geçti. Kızım için de olumlu sonuçlar aldık. Bana bağlıydı, şu an o bağlılığı geçti, kreşe girmek istemiyordu, artık girmek istiyor. Kendisinden memnunum. Mesaj attığım zaman hemen cevap veriyor. İlgili ve alakalı bir uzman, herkese tavsiye ederim.
Erg. Bilge Kavalcı
Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
s....a
Bilge hanım oldukca bilgili bir terapist özellikle otizm alanında. Belirtileri görünce bizi hemen psikiyatriste yönlendirdi. Kitap, materyal önerileriyle aileyi çok bilgilendiriyor. Boşta bırakmıyor. Anne sadece anneliğini yapsın terapistlik yapmasın demiyor çocuğun her anının desteklenmesini istiyor. Bu konuda ev ödevleri veriyor. Çocuğu gözlemleyerek ne sorunlar olduğunu hemen görüyor. Henüz 5 seans aldık. Sürecimiz bitene kadar devam edeceğim. 18 aylıktan beri eğitim alıyoruz şu an 33 aylığız keşke bu kadar veriye daha önce ulaşabilseydim. Otizm değil silik otizmdir kıyısından geçiyor diye diye 3 yaşı gördük malesef.
• ATAŞEHİR ADRESİ • Ergoterapi Randevusu •
Erg. Bilge Kavalcı
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ededim
Bilge Kavalcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Kavalcı, Ergoterapi. Size Bilge Kavalcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Ergoterapi Randevusu, Ergoterapi, Otizme Erken Müdahale, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Pediatrik Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon, Kognitif Rehabilitasyon, Randevu.
Bilge Kavalcı adresi nerede?Bilge Kavalcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mah. Atilla İlhan Cad. No:15 Kat:2 Daire:7 (Uğur Anaokulu’nun yanı) İstanbul
- Şenlikköy Mahallesi Hürriyet Caddesi Villa Çetin no:1 Florya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Kavalcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bilge Kavalcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bilge Kavalcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Kavalcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilge Kavalcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Kavalcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Kavalcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 74 hasta / danışan, Bilge Kavalcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilge Kavalcı hangi sigortaları kabul ediyor?Bilge Kavalcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.