Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu ve doktora eğitimine de aynı üniversitede devam etti. . Temel çalışma alanları; Estetik diş hekimliği, CAD/CAM uygulamaları ve İmplantoloji. Şu anda ise Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi

Park Yaşam Ofisleri-Mavişehir No:311 32/A Yalı Mahallesi 6500/5 Sokak Mavişehir, Karşıyaka, İzmir 35550

• Sigortası olan hastalar

karşıyaka, Karşıyaka, İzmir

Protetik Diş Tedavisi Randevusu

Park Yaşam Ofisleri-Mavişehir No:311 32/A Yalı Mahallesi 6500/5 Sokak Mavişehir, İzmir

karşıyaka, İzmir

karşıyaka, İzmir

Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi

Bora hocama dişimin kökünde oluşan büyük bir kist nedeniyle gittim,süreci tek tek bana anlattı.işlemleri titizlikle , adım adım konforlu bir şekilde yaptı .Daha önce diş hekimi korkum vardı fakat Bora hocamın verdiği güven ve konfor sayesinde artık gözüm kapalı her diş probleminde gidebiliyorum .Diş problemi olan ailem sevdiklerime içten tavsiye ediyorum.iyi ki varsınız

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• C

Çok ilgili, insanın dişçi korkusunu yenmesine sebep olacak kadar anlayışlı ve sempatik. Hepsinden önemlisi tabi ki işinde çok uzman ve bilgili. Gözüm kapalı önerebileceğim bir doktor.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Kanal Tedavisi  •

• G

Çok açıklayıcı ve titiz. Aklınızda soru işareti bırakmayacak kadar detaylı analiz yaparak tedavi uygulamaktadır. Diş sıkma ile ilgili bir problemim vardı ve daha önce gittiğim dişçiler gibi gece plağı yapıp göndermedi. Altında yatan sebepler hakkında kafa yordu ve bir program hazırladı. Program doğrultusunda çözüme kavuşacağıma inanıyorum. İyi bir dişçi arıyorsanız uzmanı olduğuna inanıyorum.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Bruksizm Tedavisi  •

• Ç

20lik diş çekimi yaptı Bora bey. Çekim öncesi detaylı bilgi vermesi beni rahatlattı. Çeķim sonrasında ağrı oluşmadı. Emeklerinize sağlık.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Diş Çekimi  •

• Ö

İzmir'e 2018 yılında geldikten sonra maalesef iyi bir dişçi bulma konusunda problemler yaşadım. Ama sonunda Bora Hocam ile karşılaştım. Artık bundan sonra herkese önerebileceğim bir dişçim var. Nazikliği, detaylı açıklayıcılığı, elinin hafifliği, mesleğine üst düzey vakıflığı, para odaklı olmadan mesleğini en iyi şekilde icra etmesi ve hastaya verdiği güven muhteşem. Neredeyse yarısı kırık bir dolguyu kaplama yapmadan harika bir şekilde doldurdu. Üstelik dişe yeni bir teknik olan lazer uyguladı. Bu sayede dolgunun ağrısı azaldı. İyi ki sizinle karşılaştım değerli Hocam...

• M

Kızımızın dolgu yaptırmaya koşarak gittiği bir klinik. İşlerindeki titizlik ve hassasiyetleri sayesinde bu süreci inanılmaz güzel yürütüyoruz.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

5. gelişim tavsiye ile geldim.implant , dolgu ve diş temizliği yaptırdım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi implant protez  •

• B

Normalde diş hekimi korkusu yaşayan ve ağrı eşiği çok düşük birisi olarak söyleyebilirim ki her işlemde çok konforlu ve rahat hissettim. Her şeyden önemlisi çekilecek durumdaki fistül oluşmuş dişim Bora hoca sayesinde kurtuldu.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Randevu  •

• M

I had so many issues like cyst,teeth extractions, implants,false teeth..But after talking to Dr Bagis my worries dissapeared. We have a ling way ahead but I'm already happy with what has been done so far.

• Prof. Dr. Bora Bağış Muayenehanesi Protetik Diş Tedavisi Randevusu  •

• N

Kırık dişimin tedavisi için başvurdum, Prof. Dr. Bora BAĞIŞ Bey, tedaviden önce detaylı olarak yapılabilecek tedavi şekilleri hakkında bilgi verdi. Bu bilgi paylaşımını çok değerli buluyorum. Kırık dişime dolgu işlemi yapıldı, işlem sonunda sanki kaplama yapılmış gibi ve gerçek diş gibi estetik bir görünüm kazandı, sanırım kullandığı malzemenin kalitesinden. Ayrıca çalışma ortamını hijyen açısından çok iyi bulduğumu belirtmek isterim.