Nilüfer, Nilüfer
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...a
Dikkat eksikligi ve ogrenme guclugu problemlerimiz icin gittigimiz BURAK bey hem yaklaşımı hem de bilgisiyle bize büyük bir güven verdi. Sorduğumuz her konuda sabırla yardımcı oldu, doğru yönlendirmeleri sayesinde başarılması zor işleri başardık. Desteği bizim için gerçekten çok kıymetliydi. Kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Hiç düşünmeden tavsiye ederim..
• BESMER ÖZEL REHABİLİTASYON MERKEZİ • Diğer •
Burak Gördük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Gördük, Ergoterapi.
Burak Gördük adresi nerede?Burak Gördük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Gördük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Gördük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Gördük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Gördük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Burak Gördük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Gördük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Gördük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Gördük hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Burak Gördük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar