2017 -2019 yılları arasında Antalya Diş Hastanesi'nde zorunlu hizmet görevini yerine getirmiştir. Daha sonra Manavgat ve Antalya bölgesinde 5 yıl Çene Cerrahi olarak çalışmıştır. Bu süreçte birçok yurt içi ve yurt dışı kongre ve bilimsel etkinliklere katılarak mesleğiyle ilgili ileri cerrahi üzerine uzmanlığını geliştirmiştir.
Şu anda Sirius Dental Kliniği’nde kurucu ortak olarak çalışmaktadır.
- Aft ,
Sirius Dental Kliniği
Ilıca Mahallesi, 38.Sokak No:1B, Antalya
Sirius Dental Kliniği
ay...
Burak beyin eli çok hızlı ve hafif 20 dk 3 impilant vida yeri ameliyatımı yaptı.Agrısız sızısız işimin başına döndüm günlük hayatıma devam ettim .Başarıların devamını dilerim.
• Sirius Dental Kliniği • Diş Hekimi Randevusu •
g....t
İmplant için başvurdum. Tedavim güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Burak Bey on numara bir doktor, memnunum kendisinden.
a....ö
Kalıcı diş yaptırdım. Tedavi sürecim gayet olumlu geçti. İletişim olarak iyi bir doktor. Bir sıkıntı yaşamadım. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. İlgili bir hekim, herkese tavsiye ederim.
m....k
İmplant ve zirkonyum uygulamaları için başvurdum. Süreç ve tedavi çok güzel geçti. Doktor çok ilgiliydi. Sonrasında herhangi bir sorun var mı diye kontrol etti. 24 saat telefonu açıktı, istediğim saatte yazıp bilgi alabiliyordum. Hasta karşılaması çok tatmin ediciydi. Ben kendisinden çok memnun kaldım.
e....ç
Dolgu işlemi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavimden çok memnunum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Burak Bey işinde çok titiz ve başarılı bir hekim. Tekrar tekrar kendisine gitmeme gerek kalmadı.
O
o...
Burak Bey'e implant tedavisi için başvurdum. Cerrah Burak Öner'in profesyonel ve kaliteli çalışmalarından dolayı çok memnun kaldım. Artık kendi tecrübelerime dayanarak hızlı ve kaliteli tedavi almak isteyen herkese güvenle tavsiye edebilirim. Eşim ve ben kliniğin hizmetlerini kullanmaya devam etmeyi planlıyoruz.
m...
Dr. Burak Bey'le tanıdık aracılığıyla tanıştık.
Biz Isparta'da ikamet etmekteyiz. Bu süreçte 7-8 kez Manavgat'a gidip geldik. İlk işlem 14 Ağustos'ta yapıldı ve sonrasında 3,5 ay bekleme sürecine girdik. Kasım 20'den sonra da diğer işlemler yapıldı. Ağzımda kendi dişim hiç kalmadı ve toplamda 10 tane implant yapıldı. Tüm işlemler biteli yaklaşık 20 gün oldu. Şu anda dişlerimden çok memnunum. Tedavi sürecinde de gerek personel gerekse doktorum bazında çok sıcak ve samimi ilgi gördük. Herkese tavsiye ederim.• • •
Burak Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burak Öner, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi, Diş Hekimi. Size Burak Öner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Burak Öner adresi nerede?Burak Öner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ilıca Mahallesi, 38.Sokak No:1B Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burak Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burak Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burak Öner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burak Öner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Burak Öner hangi dilleri konuşuyor?Burak Öner ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Burak Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burak Öner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burak Öner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burak Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Burak Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.