12.10.1980 Adana doğumlu.

AVRUPA HOSPİTAL

Şehitler Bulvarı, NO:43, Çukurova, Adana 01170

• Sigortası olan hastalar

• H

Göz altı torbalarım ve üst göz kapağı düşüklüğü şikayetim için uzun araştırmalarım sonucu hocamızı buldum. Başka şehirde olmama rağmen ön tanışma ve bilgi almak için gittiğim hocama sorularımı yönelttim, işin açığı biraz da korkum vardı Burcu hocam sakin ve güleryüzü ile her soruma tüm açıklığı ile cevap verdi. Ameliyatımı ağrısız , sorunsuz ve komplikasyon olmadan tamamladı. Ameliyat anında bile sizinle sohbet eden , hasta psikolojisini çok iyi bilen bir hocamız, sanki bir akrabanız bir yakınınız gibi çok samimi. Ameliyat sonrasında ne bir ağrım ne bir şişliğim oldu, cerrah olarak eli inanılmaz yetenekli. Tereddüdü olanlar kararsız olanlar mutlaka hocamla bir tanışsın.

• F

Babamın katarakt ameliyatı için gitmiştik iyi ki gitmişiz sevgili doktorumun hem ilgisi alakası hem güler yüzlülüğü hem de işindeki başarısı bizi çok memnun etti kesinlikle emin ellerde olacağınız bir hekim iyi ki varsınız

Op. Dr. Burcu Akıncı

Sizden bu güzel sözleri duymak beni çok sevindirdi
    Babanıza selamlarımı iletin lütfen

• M

Babam kısa süre önce kapak ameliyatı oldu ve süreç boyunca gösterilen ilgi, açıklayıcı yaklaşım ve profesyonellik gerçekten içimizi rahatlattı. Ameliyat öncesi tüm sorularımız sabırla yanıtlandı, ameliyat sonrası da yakından takip edildi. Babamın hem görüşü hem de yaşam konforu belirgin şekilde arttı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. Emeğinize sağlık hocam

Op. Dr. Burcu Akıncı

Gerçekten belli bir yaştan sonra bu ameliyat estetik ihtiyacının ötesinde görüş için şart hale geliyor ama görsellik de çok kıymetli elbette. Güzel bakışlarla güzel görebilmek gibisi yok

• C

Hem ben hem annemin muayenesi için doktor hanımdan randevu almıştım. Gözlük kullanıyordum.doktor hanım bu konuda bana çok ayrıntılı olarak yardımcı oldu ve hayatımı çok kolaylaştıran bir gözlük sahibi oldum. Şimdi çok rahatım. Annemin de katarakt nedeniyle görmediğini ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ardından ameliyatı planlandı.cok başarılı bir ameliyat geçirdi. Şimdi hiç gözlük kullanmadan herseyi görebildiğini söylüyor.
    Doktor hanımın yaklaşımı çok samimi ve guven verici.

Op. Dr. Burcu Akıncı

Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim. Sizden böyle güzel bir dönüşler aldığım için çok mutlu oldum güzel annenize de selamlarımı iletin lütfen

• B

Uzun zamandır bu kadar memnun kaldığım bir hekimle karşılaşmamıştım. Göz kapağı ameliyatım mükemmel geçti, göz ölçümüm de son derece titizlikle yapıldı. En az mesleki başarısı kadar, güleryüzü, samimiyeti ve hastayla iletişimi de insanı çok rahatlatıyor. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• AVRUPA HOSPİTAL Diğer  •

Op. Dr. Burcu Akıncı

Sizden gelen bu güzel yorum beni çok mutlu etti. Çünkü ben bu ameliyatı yaparken kendimi çok iyi hissediyorum ve sizin için en önemli hedefim sizin de kendiniz iyi hissediyor olmanız
    Sağlıcakla kalın