Op. Dr. Burcu Yücesoy, mesleki çalışmalarına şu an Adana Medical Park Hastanesi'nde devam etmektedir.
- Gebelik
Histerektomi
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
Çoğul Gebelik Takibi
ha...e
Burcu hanım la tanışmak benim için büyük şanstı. Yaklasık 10 yıldır tedavi edilemeyen enfeksiyon, akıntı, mantar şikayetlerimi ilk randevum da çözdü. İstediğim zaman arayabilirsin dedi, tarif etti, mesajlarıma döndü. Korkularım için beni teselli etti. Sıcakkanlı ve iyimser yaklaşımından özellikle bahsedeyim ki, hiç bir doktorda bu samimiyeti görmeyen, genellikle deviren gözlerle karşılaşan benim gibiler, ilk görüşmede ne demek istedigimi çok iyi anlayacaktır. Gidin, tavsiye edin, ve burcu hanıma dua edin.
m....d
Hayatıma dokunduğu için çok şanslı hissettiğim biri.. Çok tatlı çok ilgili işinde oldukça başarılı her ihtiyacım olduğunda bir telefon kadar uzaktı. Bir buçuk yıldır gebelik istediğim halde olmadı , Burcu hoca sayesinde iki aylık kısa bir tedavinin ardından çok şükür şuan hamileyim . Asla tereddütünüz olmasın gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz .
• Medical Park Adana • Normal Randevu •
Op. Dr. Burcu Yücesoy
Çok çok teşekkür ederim gerçekten dediklerimi uyguladığın için ben teşekkür ederim:) bu kadar beklerken gelen bebişimiz için ben de çok sevinçliyim:)
b....a
Burcu hocaya 6 aylık evliydim gebelik istemi için başvurdum fakat iletişim kuramadık ve devam etmeme kararı aldım .
• Medical Park Adana • Gebelik Öncesi Danışmanlık •
Op. Dr. Burcu Yücesoy
Merhaba, kişisel numaramı veriyorum ve bana 7/24 ulaşabileceğinizi söylüyorum. Eğer iletişim derken bundan bahsediyorsanız yardımcı olmaya çalışıyorum ama sorularınızı cevaplayamadıysam (ki bunu düşünmüyorum ama yine de ihtimali düşünmek gerekir:)) tekrar yardımcı olmak isterim çünkü maddi manevi güvenerek geldiğiniz için bunu çözmek gerekir. Lütfen numaramdan ulaşın, sevgiler..
T
tu...
Biz burcu hocayla hamileliğimin yarısında tanıştık keşke en başında tanışsaydık. Burcu hoca o kadar işinde iyi ve uzman, o kadar cana yakın ve samimi ki. Anne adayı için en önemlisi doktor seçimi kesinlikle randevuya koşarak gittim her gidişimde içimi rahatlattı çok güzel geçerdi. Enerjisi, pozitifliği size bi abla gibi olan yaklaşımı çok iyi geliyor. Ve en önemlisi işini severek yapıyor bunu size hissettiriyor. Bizim en büyük şansımız oldu kendisi. Ulaşmak istediğinizde her an ulaşabilirsiniz, aklınıza takılan herşeyi en net haliyle samimiyetle öğrenebilirsiniz bir hasta bir doktordan başka ne isteyebilir ki. Sizi çok seviyoruz burcu hocam iyi ki varsınız iyi ki yollarımız kesişti sizinle..
Op. Dr. Burcu Yücesoy
Çok teşekkür ederim, birlikte nice güzel yıllarımız olsun :)
d.....
Burcu hocam dünyalar iyisi çok anlayışlı, bi anne şefkatiyle yaklaşan saat kaç olursa olsun geri dönüş yapan biricik doktorum iyiki tanışmışız iyiki yollarımız kesişmiş.1 sene öncesinde 20 haftalık erken doğum yaşamıştım o yüzden çok endişeliydik .Bu gebeliğimde Burcu hocama geldiğimde içimi okdar rahatlattı bize okdar yardımcı oldu ki hakkı ödenmez sıkı takiplerle ilerledik , 36. Haftaya kadar geldik çok şükür bebeğim şuan kucağımda okdar güzel anlar ki tekrar olsa tekrar burcu hocamla bu yolda ilerlerim …
• Medical Park Adana • Doğum Kontrol •
nu...l
Burcu hocamı iyiki tanımışım. Zorlu,ağrılı,erken doğum riski taşıyan bi süreç olmasına rağmen, sağ salim ve zamanında kucağıma aldım kızımı. Bana verdiği güvenle, bilgilerle korkularımı giderdi. Hastane dışında da ihtiyacım olduğunda ona ulaşabilmek harika bişeydi. İyiki varsınız hocam
ay...z
28+5 te Doktorum Burcu Yücesoy ile araştırmalarım sonucu yapılan yorumlar ve sosyal medyadaki samimi konuşmalarından dolayı bana sıcak geldi ve tanıştık hamilelik sürecim ve doğumum zor olsa da doktorum bunun üstesinden geldi bebeğimi kucağıma aldım, gece gündüz demeden çalışan işini aşkla yapan başarılı insanlarla iletişimi iyi çok ilgili aynı zamanda güler yüzlü sıcak kanlı olan doktorumuzu iyiki tanıdık gönülden tavsiye ediyorum yine doğum yapsam tercihim Burcu Yücesoy olacak
me...m
Burcu Hocamla bebeğim yaklaşık 3 aylıkken tanışmıştık iyi ki de tanışmışız çok güzel bir sürecimiz oldu.İşinde çok titiz,ilgili,güleryüzlü ve enerjisi yüksek.Ne zaman ulaşmak istesem arasam mesaj atsam hep ulaşabildim müsait değilse mutlaka dönüş yaptı her zaman yanınızda olduğunu hissettiriyor.Doğumumda izinli olmasına rağmen gelip doğumumu gerçekleştirdi canım hocam.Biz yorumlar sayesinde kendisini bulmuştuk belki bizim yorumumuzla da başkaları keşfetmiş olur.Her anlamda gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.Kendisine de mesleğinde ve hayatında hep güzellikler diliyorum.
ab...
Doktor Hanım gerçekten işinde çok titiz ve hastalarına değer veren bir insan, eşimin hamileliği boyunca bizimle çok güzel ilgilendi, en önemlisi de istediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyor olmamızdı, doğumda izinli olmasına rağmen gelip doğumu gerçekleştirdi, içtenlikle tavsiye ediyoruz
• Medical Park Adana • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Burcu hocamla 2. doğumuma yakın bir sürede tanıştık ama keşke daha önce tanışsaydık.Kendisinin ilgisi,samimiyeti ve her an ulaşılabilir olması çok güzel.ilk sezaryen ameliyatımda başka doktora gitmiştim ve çok geç bir iyileşme sürecim oldu ama burcu hocada ağrım olsa dahi ilk günden desteksiz yürüyebilmiştim.ameliyathanede de pozitif olması insanı çok rahatlatıyor.kesinlikle önereceğim bir doktordur kendisi hatta daha fazlası bir abla gibi
• Medical Park Adana • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Burcu Yücesoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burcu Yücesoy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Burcu Yücesoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Randevu, 3 Boyutlu USG, 4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi, 4 Boyutlu Ultrason, Abdominal Ultrasonografi, Aile Planlaması, Anormal Kanamalar Tedavisi, Aşılama Yöntemi, Cinsel İktidarsızlık Tedavisi.
Burcu Yücesoy adresi nerede?Burcu Yücesoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burcu Yücesoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burcu Yücesoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burcu Yücesoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burcu Yücesoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Burcu Yücesoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burcu Yücesoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burcu Yücesoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burcu Yücesoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 66 hasta / danışan, Burcu Yücesoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burcu Yücesoy hangi sigortaları kabul ediyor?Burcu Yücesoy, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Burcu Yücesoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Adana bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları