Op. Dr. Burcu Yücesoy, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2013 yılında başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmuştur.

Op. Dr. Burcu Yücesoy, mesleki çalışmalarına şu an Adana Medical Park Hastanesi'nde devam etmektedir.

Haritayı büyüt

• Sigortası olan hastalar
Haritayı büyüt

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Randevu doğrulandı
Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Burcu Hocamla bebeğim yaklaşık 3 aylıkken tanışmıştık iyi ki de tanışmışız çok güzel bir sürecimiz oldu.İşinde çok titiz,ilgili,güleryüzlü ve enerjisi yüksek.Ne zaman ulaşmak istesem arasam mesaj atsam hep ulaşabildim müsait değilse mutlaka dönüş yaptı her zaman yanınızda olduğunu hissettiriyor.Doğumumda izinli olmasına rağmen gelip doğumumu gerçekleştirdi canım hocam.Biz yorumlar sayesinde kendisini bulmuştuk belki bizim yorumumuzla da başkaları keşfetmiş olur.Her anlamda gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.Kendisine de mesleğinde ve hayatında hep güzellikler diliyorum.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktor Hanım gerçekten işinde çok titiz ve hastalarına değer veren bir insan, eşimin hamileliği boyunca bizimle çok güzel ilgilendi, en önemlisi de istediğimiz zaman kendisine ulaşabiliyor olmamızdı, doğumda izinli olmasına rağmen gelip doğumu gerçekleştirdi, içtenlikle tavsiye ediyoruz

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Burcu hocamla 2. doğumuma yakın bir sürede tanıştık ama keşke daha önce tanışsaydık.Kendisinin ilgisi,samimiyeti ve her an ulaşılabilir olması çok güzel.ilk sezaryen ameliyatımda başka doktora gitmiştim ve çok geç bir iyileşme sürecim oldu ama burcu hocada ağrım olsa dahi ilk günden desteksiz yürüyebilmiştim.ameliyathanede de pozitif olması insanı çok rahatlatıyor.kesinlikle önereceğim bir doktordur kendisi hatta daha fazlası bir abla gibi

Konum: Medical Park Adana Diğer

Eşimin hamileliğinin 5. ayında tanıştığımız Burcu hocanın bilgisi, bitmek bilmeyen enerjisi , güler yüzü, samimiyeti, ilgili oluşu, zaman sınırı olmaksızın her zaman ulaşılabilir olması çok rahat bir süreç geçirmemizi sağladı. Atlas bebeğimizi sağ salim kucağımıza verdigi icin kendisine ne kadar minnet duysak az kalır.
Dostlarımıza gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir doktor.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Gebeliğimin en başında internetten kendim araştırarak bulduğum, bir kere gelip tüm gebelik sürecimi kendisiyle tamamladığım canım doktorum. Acil durumlarda ulaşılabilir, gereksiz detayların üzerine düşüp sizi yormaz, cana yakınlığı ve samimiyetiyle istediğiniz her şeyi çekinmeden sorup öğrenebilirsiniz. Ayrıca sezaryen sonrası çabucak toparlanmamı da kendisinin ilgi ve alakası ve işinde gerçekten iyi olmasına bağlıyorum. Çok rahat bir gebelik süreci ve doğum gerçekleştirdik kendisi ile. İyi ki tanımışım.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hamileliğimin 2 . Ayından itibaren doktor arayışındayken Burcu hocamı keşfettim.
Hayatımda gördüğüm en mükemmel ,profesyonel, bilgili, ilgili ,güler yüzlü, sevecen kadın doğum Doktoruyla karşılaşmışız meğer ,çok mutlu enerjik neşeli bir hamilelik süreci geçirdik birlikte . İlk gebeliğim olduğu için haliyle tedirginliklerim telaşlarım vardı kendisi bu süreci öyle keyifli gecirmemi sağladı ki en ufak birşeyde hep telefonun ucundan ulaşabildik. İşine değer verip hassasiyetle çalışan her hastasına ayrı ilgi ve özenle yaklaşan nadir hekimlerdensiniz teksiniz bitanesiniz burcu Hocam .Gerek doğum sürecinde gerekse hamilelik sürecini muhteşem yönetti bizi rahatlattınız . Ve Sağlıklı bir sürecin sonunda bebişimizi geçen hafta sağlıcakla kucağımıza aldık.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

İlk gebeliğimde dördüncü ayımdan itibaren burcu hocayla beraberdim ilgisi alakası güler yüzü ve her soruma detaylı açıklık getirmesi sıkıntılı geçen hamilelik sürecimi yönetişiyle müthiş bir uzman kendisi bu dönemimi rahat geçirmemi sağladı benle ve diğer hastalarıyla oluşturdugu güven duygusu takdire şayan biz çok memnun kaldık Adana’daki sayılı kadın doğum uzanmalarından içiniz rahat kendinizi çoçuğunuzu emanet edebilirsiniz

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Eşimin hamile olduğunu öğrendiğimizde iyi bir doktor arayışımız başladı. Gerek çevremizin yönlendirmesi gerek internetten araştırdığımızda 2-3 doktor arasında kalmıştık. Sosyal medya üzerinden doktorların profiline girdiğimizde Burcu hanım’ın başta enerjisi,konuşma tarzı ve yaklaşımları oldukça hoşumuza gitmişti.
Kontrole ilk gittiğimizde sanki tanışıyormuşcasına olan karşılaması, sohbetindeki samimiyet ve sıcaklığı bize çok iyi geçti. Aklımıza takılan soruları sorduğumuzda detayına kadar inip bizi bilgilendirmesi ve rahatlatması, 7/24 ulaşılabilmesi, uyguladığı tedaviler sayesinde de eşimin sıkıntısız şekilde hamilelik süreci geçirmesine vesile oldu ve oğlumuzu kucağımıza aldık.
Biz kendisinden çok memnun kaldık. Hasta doktor ilişkisi kuvvetli ve iyi ki tanımışız Burcu hocamızı.

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ben burcu hocama gittiğimde 4. Gebeliğimdi ve daha önce üç kaybım vardı benimle o kadar içten ilgilendi ki sanki bütün yaşadığım herşeyi yaşamış gibi gecesinde gündüzünde benimle her hafta olan canım doktorum şükürler olsun önce tabiki Rabbim sonra melek doktorum kucağıma Zeyneb’imi verdi uyguladığı tedaviler sıkı takibi yanımda bana destek oluşuyla harika bir ablaydı en başında iyi ki tanımışım iyi ki

Konum: Medical Park Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Burcu hocam ile haziran ayında tanıştık ilk karşılaşmamız çok güzeldi tüm sıcak kanlılıgı ve samimiyetiyle karşıladı bizleri ve 9 aylık serüvenimiz burcu hoca ile tamamlandı. 30 Ocak'ta da kızımızı kucagımıza aldık. Muhakak herkesin gelip görmesi gereken bir uzman gönül rahatlıgıyla muayene olabilirsiniz. İyi ki varsınız canım doktorumuz