Ergoterapist Büşra Bolat, 2023 yılında İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Eğitim sürecince birçok hastane, rehabilitasyon merkezi ve özel danışmanlık merkezlerinde klinik gözlem ve uygulama stajlarını tamamlamıştır. Eğitim hayatı ve çalışma yaşamı boyunca mesleki seminer, kongre ve eğitimlere aktif katılım göstermektedir. 2023 yılından beri Özel Yaşam Rehabilitasyon Merkezinde çalışmakta olup özel danışmanlık merkezinde de hizmet vermektedir. Şu anda duyu bütünleme terapisi, floortime terapisi, beslenme terapisi alanlarında hizmet vermektedir.
Eğitim ve Sertifika Programları
•Floortime 101 - Çiğdem Ergül
•Floortime 201 - Egemen Nakışçı
•Bebeklerde Kapsamlı Duyu Bütünleme Değerlendirmesi (TSFI) - SenseOn
•0-6 Yaş Çocuklarda Kapsamlı Motor Beceri Değerlendirmesi (Peabody Gelişimsel Motor Ölçeği)
•SOS Beslenme Terapisi - Dilgem
•Uygulamalı Çocuk Resimlerini Değerlendirme Eğitimi - Dilgem
- Yeme Bozuklukları
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Dispraksi
- Gelişimsel Gecikmeler
- Serebral Palsi
Ergoterapi Randevusu
Eğriçam, 2214. Sk. No:521, 33160, 33160 Yenişehir/Mersin Salih Kalkavan Apartmanı, Mersin
DIR Floortime
Klinik
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Pediatrik Rehabilitasyon
Klinik
Eğriçam, 2214. Sk. No:521, 33160, 33160 Yenişehir/Mersin Salih Kalkavan Apartmanı, Yenişehir, Mersin
f.....
Çocuğumu Büşra Hanım’a gönül rahatlığıyla emanet ettim ve süreçten gerçekten çok memnun kaldım. Çocuğumla iletişimi ilk günden itibaren çok sıcak ve doğal oldu. Hem oyunlaştırarak ilerlemesi hem de gelişimini yakından takip etmesi bize çok iyi geldi.
Her seans sonrası neleri çalıştıklarını, evde nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlaşılır şekilde anlattı. Çocuğumdaki olumlu değişiklikleri kısa sürede fark ettik.
Hem profesyonelliği hem de güler yüzlü yaklaşımıyla güven veren bir uzman. Destek arayan tüm ailelere içtenlikle tavsiye ederim.• Klinik • DIR Floortime •
Büşra Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Oğlumun dikkat dağınıklığı ve duyu bütünleme problemleri için bir görüşme gerçekleştirdik. Oğlumla iletişimi çok güzel ve ilgiliydi. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı sayesinde rahat seanslar gerçekleştirdik ve bizim de içimizi rahatlattı. Duyusal problemlerini çözme konusunda kat ettiğimiz ilerlemeden çok memnunuz iyi ki kendisi ile tanışmışız.
• Klinik • Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme) •
Büşra Bolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Bolat, Ergoterapi. Size Büşra Bolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ergoterapi Randevusu, Normal Randevu, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Pediatrik Rehabilitasyon, Ergoterapi, DIR Floortime.
Büşra Bolat adresi nerede?Büşra Bolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğriçam, 2214. Sk. No:521, 33160, 33160 Yenişehir/Mersin Salih Kalkavan Apartmanı Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Bolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Büşra Bolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Büşra Bolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Bolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Büşra Bolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Bolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Büşra Bolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Büşra Bolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Büşra Bolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.