2021 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden mezun oldum. Mezuniyetimden bu yana özel klinik ve danışmanlık merkezlerinde aktif olarak çalışarak çocuk, ergen ve yetişkin bireylerle dil, konuşma, ses ve akıcılık bozuklukları alanlarında birçok farklı vaka deneyimi kazandım.

Çalışmalarımda gelişimsel dil bozuklukları, gecikmiş konuşma, artikülasyon-sesletim sorunları, kekemelik, ses terapisi ve özel gereksinimli bireylerle yapılan müdahaleler öncelikli ilgi alanlarımı oluşturmaktadır.

Gelişimsel farklılık gösteren çocuklarla ilişki temelli, oyun odaklı yaklaşımları ve motor konuşma bozukluklarında yapılandırılmış terapi yöntemlerini temel alan uygulamalarla çalışmaktayım. Bu yaklaşımlar doğrultusunda çeşitli mesleki eğitim programlarına katılarak bilgi ve becerilerimi geliştirdim.

Terapilerde her bireyin ihtiyacına yönelik, bilim temelli ve yapılandırılmış bir süreç izlerim. Aynı zamanda danışanla güven temelli bir ilişki kurmayı ve aile iş birliğini sürecin ayrılmaz bir parçası olarak görürüm.

Turgut Paşa Cd. 16BA 34893, Pendik, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Dkt. Büşra Gökdoğan

Dumankaya Horizon, Kordonboyu, Turgut Özal Blv. No:65 Sitesi B Blok 50,, Kartal, İstanbul

Kuştepe, Biracılar Sk. No:6, 34387, Şişli, İstanbul

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• Z

Uzun zamandır konuşurken özellikle heyecanlandığımda takılmalar yaşıyordum. Bu durum hem sosyal hayatımda hem de işimde beni çok zorluyordu. Zamanla özgüvenimi kaybetmeye başlamıştım. Büşra Hanım’la tanıştıktan sonra sürece kontrollü bir şekilde başladık ve her seans kendimi biraz daha rahat hissetmeye başladım. Şu anda konuşmam çok daha akıcı, özellikle stresli ortamlarda fark edilir derecede rahatladım. Gerçekten alanında çok donanımlı ve işini severek yapan bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş

• Online Danışmanlık Normal Randevu  •

• G

Her insanın evladı onun için biriciktir ama ben 48 yaşındayım tüp bebek denemelerim çektiğim acılar vurduğum iğneler buraya yazabileceğim şeyler değil çok rehabilitasyon değiştirdim 9 yaşında Büşra hocamızla eğitim almaya başladı şuanda 12 yaşında bir kelime etmeyen çocuğum şuan da benimle iletişim kuruyor her özel çocuğa sahip olan annenin bir şükrettiği vardır benim şükrettim Büşra hocadır.

• Dkt. Büşra Gökdoğan Dil Terapisi  •

• H

Merhaba, oğlumun atipik otizim tanısı almıştı.Büşra hanım ile terapi görmeye başladık.6. Ayımızdayız ve adlandırmalar, ortak dikkat, sosyal iletişimi çok gelişti.Sabır ve emekleri ile bize destek oluyor.Sürecimiz devam ediyor.Fayda görmeye devam edeceğimiz çok belli.Kendisinden memnun kaldık.

• Dkt. Büşra Gökdoğan Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Büşra Hanım’a tavsiye üzerine ulaştık. Çocuğumuzun yaşadığı sıkıntılarda bize çok güzel bir yol gösterici oldu. İlk görüşmeden itibaren samimiyeti ve güven veren yaklaşımıyla hem bize hem de çocuğumuza çok iyi geldi. Süreç boyunca sabırla dinlemesi, açıklayıcı geri bildirimleri ve yönlendirmeleri sayesinde kendimizi çok daha rahat hissediyoruz. İyi ki yolumuz kesişmiş, kesinlikle çevremde de tavsiye edeceğim bir uzman.

• Y

Hemşire bir anne olarak çocuğumun gelişimini her zaman dikkatle takip ettim. Bazı sesleri çıkarırken yaşadığı zorlukları fark ettiğimde, önce bu süreci kendi bilgilerimle, okuduklarımla ve izlediklerimle destekleyebileceğimi düşündüm. Ama zamanla, böyle durumlarda bir uzmanın rehberliğinin ne kadar kıymetli olduğunu fark ettim.
    İyi ki o noktada Büşra Hanım’la yollarımız kesişti. İlk görüşmeden itibaren içimizi rahatlatan yaklaşımı, güven veren bilgisi ve çocuğumla kurduğu o özel bağ sayesinde doğru yerde olduğumuzu hissettik. Terapi süreci boyunca sadece çocuğum değil, ben de çok şey öğrendim. Şimdi çocuğumun sesleri daha net çıkarabildiğini, kendini daha özgüvenle ifade ettiğini görmek tarif edilemez bir mutluluk.
    İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki sizi tanıdık… Her anne-babanın gönül rahatlığıyla başvurabileceği bir uzman.

• F

1 yıldır ses tellerimde oluşan hasar ve nodüllerim nedeniyle kbb doktorları ve sonrasında gittiğim dil konuşma terapistleri beni hiçbir şekilde tedavi edemediler ve hiç düzgün bir ilgi alaka görememiştim. Şu an iyileşen ses tellerimle keşke burada sesli görüş belirtme imkanım olsaydı.. En büyük mimarı Büşra Hanım oldu zira daha gittiğim ilk seansta bile benimle ilgilenmesi, detaylı dinlemesi, çalışması, güleryüzü. Seanstan ayrıldıktan sonra duruşum, nefesim bile düzeldi verdiği güven nedeniyle. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki bu tedavi süreçlerimde gördüğüm en profesyonel en çözüm odaklı kişiydi kendisi..

• başka bir yer Diğer  •

Çocukluğumdan beri olan kekemeliğimden dolayı daha önce biri online biri yüz yüze olmak üzere iki terapistle terapiye başlamıştım, fakat ikisinde de çok ilerleme kat edemedim. Açıkçası bunlardan kaynaklı Büşra Hanım'la terapilere başlamadan önce de çok umutlu değildim. 25 yaşımda kendisiyle tanıştım, öncelikle kendisi bunların kontrol altına alınabilir takılmalar olduğuna beni zor da olsa ikna etti bu konuda minnettarım. Bu süreçte hep motive edici ve çok ilgiliydi. Yaklaşık bir yıllık düzenli seanslarımız ardından sadece çok heyecanlandığım ortamlarda ara sıra olan takılmalarım kaldı. Şu an kontrol seansları ile devam ediyoruz. Bu durum beni psikolojik ve sosyal açıdan çok etkilerken kendisi özgüvenimi artırıp beni sosyal hayatıma geri kazandırdı.

•  •

Bizim Büşra Hoca'yla yollarımız 2 sene önce oğlumun bazı harfleri yanlış telaffuz etmesiyle çakıştı. Gittiğimiz rehabilitasyon merkezinde Büşra Hoca'nın bize denk gelmesinden son derece memnun kaldık. Sadece gün geçsin saat doldurmak için değil de karşısındaki öğrenciye en iyi nasıl faydalı olabilirim, neyi öğretebilirim diye çalışan bir öğretmendi. Bir anne nasıl çocuğuna en iyisini isterse hocamız da öğrencisini öyle benimseyip en iyisini vermeye çalıştı. İyi ki siz Büşra hocam. Büşra Hocam'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, siz çocuğunuz için ne istiyorsanız en az sizin kadar, o da öğrencisini benimseyip en iyisi olması için çabaladığını göreceksiniz.

•  •

Oğlumun beş yaşından beri konuşma bozukluğu vardı (kekemelik) ve hastane raporunu aldıktan sonra uzman bir konuşma terapisti aramaya başladık. Bu desteği veren eğitim kurumlarından bir doktorun tavsiyesiyle Büşra hanımın çalıştığı eğitim kurumuna gittik ve Büşra Hanım'la orada tanıştık. İyi ki de tanıştık... Oğlumda çok kısa zamanda gözle görülür şekilde değişim başladı ve eğitimin ilerleyen sürecinde de kekemeliği neredeyse tamamen geçti diyebilirim. Büşra Hanım'ı oğlum da ben de çok sevdik psikolojik olarak da bize çok iyi geldi. Eğitim süreci boyunca bize çok sevecen arkadaşça davrandı. Bu alandaki profesyonelliğini bize her şekilde göstermiş oldu.

• C

Afazi tanısı sonrası konuşmakta ve yutmakta çok zorlandığım bir dönemde tanıştım Büşra Hanım’la.
    Seanslar sayesinde hem konuşmam gelişti hem de yemek yerken yaşadığım korkular azaldı. Boğazıma bir şey takılacak korkusuyla yaşarken, şimdi keyifle sofraya oturabiliyorum.
    İyi ki yolum sizinle kesişti Büşra Hocam. Sadece bir terapist değil, bu zorlu yolculukta yanımda olan gerçek bir yol arkadaşı oldunuz.
    Ben kendisini hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum.