Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:115/5, Kadıköy 34724
Mezoterapi
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
ye...a
Yaşim 58. Can beyin önerisiyle HiFu ve mezoterapi yaptirdim. Cok memnun kaldim. Cok başarili ve hasta ihtiyaclarini cok iyi degerlendiren bir doktor. Güven saglıyor. Tavsiye ediyorum.
• Dr. Can Akgunduz İntegratif Klinik • Mezoterapi •
Can Akgündüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Can Akgündüz, Akupunktur, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Can Akgündüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Akupunktur Randevusu, Mezoterapi, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi Randevusu, Ozon Terapi.
Can Akgündüz adresi nerede?Can Akgündüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:115/5 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Can Akgündüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Can Akgündüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Can Akgündüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Can Akgündüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Can Akgündüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Can Akgündüz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Can Akgündüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Akupunktur Uzmanları
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Akupunktur Uzmanları