Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı 06700
me...
çok değerli cemal hocamla 2011 yılı kars devlet hastanesi radyoloji biriminde çalışma fırsatım oldu meslek hayatımda çalıştığım hocalarımın arasında en deneyimli ve tecrübeli olanıdır diyebilirim o zamanlar mr tetkikleri kısıtlı olmasına rağmen doğru mr tetkik yöntemleri hakkında bilgi deneyim ve tecrübelerinden istifade etmişimdir ayriyeten o zamanalr nadir istenen tetkiklerden olan pulmoner anjio bt çekimi en doğru şekilde nasıl tetkik edilir cemal hocamdan öğrenmişimdir meslek hayatımda böyle kıymetli bir hoca ile tanışabilme ve çalışabilme fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı sayıyorum ülkemizde böyle değerli hocalarımızın sayılarının artması dileği ile başarı ve çalışmalarının devamını diliyorum iyiki sizi tanımışım
• Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi • Diğer •
Cemal Yüce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cemal Yüce, Radyoloji.
Cemal Yüce adresi nerede?Cemal Yüce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cemal Yüce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cemal Yüce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cemal Yüce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cemal Yüce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cemal Yüce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cemal Yüce hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cemal Yüce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.