Erg. Cemre Ünalan Soyyiğit

Ergoterapi daha fazla

Ankara 1 adres

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi lisans bölümünden mezun oldum. İleri Seviye SOS Beslenme Terapisi eğitimi ile beslenme bozuklukları ve seçici beslenme alanlarında çalışmakla birlikte Otizm Spektrum Bozukluğu, Down Sendromu gibi farklı gelişimsel özelliklere sahip çocuklarda görülen beslenme problemleri üzerine çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bunun yanında Duyu Bütünleme, Otizm Spektrum Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Down Sendromu, Serebral Palsi, Gelişimsel Koordinasyon Bozukluğu (dispraksi) ve Özgül Öğrenme Güçlüğü alanlarında çocuklara destek veriyorum. Terapi sürecinde, kapsamlı değerlendirme ile çocuğun güçlü yönlerini ve desteklenmesi gereken alanları belirleyerek; ince ve kaba motor beceriler, öz bakım becerileri, sosyal-duygusal gelişim, bilişsel beceriler ve duyusal düzenleme gibi beceriler üzerine çalışıyorum. Süreci, her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına uygun şekilde planlıyor; oyun temelli, kanıta dayalı ve aile ile iş birliği içinde ilerleyen bir yaklaşım benimsiyorum.

Mustafa Kemal Mah. 2139. Cad. 15/4 Deniz Life Plaza, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Ergoterapi Randevusu

Beslenme Terapisi

Röportaj

Cemre hoca ve ekibi ilgiliydi. Detaylıca anlatım yaptı. Gözlemlediklerini bize aktardı.

• Sensorya Ergoterapi ve Dil Konuşma Merkezi Ergoterapi Randevusu  •

• B

Cemre hocaya Google üzerinden ulaştım, çocuğumun doktoru tarafından yönlendirildim. Süreçte Cemre hocam çok ilgiliydi, süreç hakkında detaylı bilgi verdi ve aklındaki bütün soruları cevapladı. Kendisi ile henüz tanışmamıza rağmen çocuğumun oyun rutinini değiştirmemizle hızlı sonuçlar alarak ilerliyoruz. Kendisine olan güvenim çok yüksek ve kesinlikle çocuğu hakkında soru işaretleri olan herkesin danışmasını öneririm.

• I

Çocuğumda dikkat eksikliği olabileceği söylenmişti. Bu yüzden kliniğe gittim. Cemre hanım konuyla ilgili bana açıklayıcı bilgiler verdi. Kendisinin tavrından da memnun kaldığım için terapiye başladık. Şu an iyi ilerliyoruz, bu yüzden burada bu şekilde terapiye devam edeceğiz.

• B

Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittik. Kızım bu yıl 1. sınıfa başlayacağı için gelişimsel takibinin yapılmasının iyi olacağını duyduğum için kendisinden destek almak istedik ve iyi ki kendisini tanımışız. Cemre Hanım çok ilgili ve sevgi dolu, tüm gelişim alanlarını detaylı anlattı. Kesinlikle çocuklarımız okula başlamadan Cemre Hanım'la tanışmalı, aileler olarak çocuklarımıza nasıl destek olabileceğimizi bence bir de Cemre Hanım'dan dinlemeliyiz.

• D

Cemre Hanım'a referanslar aracılığıyla ulaştım ve açıkçası çok mutlu oldum. Kendisiyle tanıştığımız ve kendisine danıştığımız için 5 yaşındaki çocuğumun beslenme konusundaki yaşadığı problemler sebebiyle iletişime geçtik. Çocuğumun seçici beslenme konusundaki hassasiyetleriyle ilgili Cemre Hanım detaylı bir değerlendirme yaptı ve hemen akabinde de çocuğumla ilgili süreci başlattı. Sürecimiz devam ediyor olmasına rağmen epey yol aldık. Kısa sürede bile bizi oldukça rahatlattı destekleriyle. Bu tarz zorlayıcı süreçlerden geçiyorsa ebeveynler ve çocukları gönül rahatlığıyla Cemre Hanım'a danışmalarını tavsiye ederim. Biz çok memnunuz, Cemre Hanım'ın danışan herkese, problem yaşadıkları her zorlu aşamaya çözüm bulma noktasında çok iyi bir eşlikçi olduğunu söyleyebilirim.

• T

Oğlumun kreş öğretmeninin ergoterapi tavsiyesi üzerine Cemre Hanım'la tanıştık. Oğlumun sınıf arkadaşlarıyla oyun oynama problemi vardı, bu nedenle öğretmenimiz Cemre Hanım'a yönlendirdi.
    Kısa zamanda arkadaşlarıyla ilişkileri olumlu yönde değişti. Cemre Hanım çok bilgili, çok ilgili, kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir ergoterapisttir.