Doktor Muayehanesi

• H

Baş dönmesi şikayetiyle birçok yere başvurdum. Her denileni yapmama rağmen iyileşme olmamıştı. Cengiz beye geldim
    ve iyiki de gelmişim. Hem tedavisi hem açıklamaları hem de muayenesiyle çok şükür ki baş dönmeme çare oldu. KBB bölümü şikayetleriniz varsa hastane hastane gezmeyin Cegiz bey dertlere deva bir doktor.

• M

Cengiz Bey işinin ehli bir doktor. 29 Ocak 2025 tarihinde bademcik ve burun ameliyatını aynı anda oldum. Daha önce birçok KBB uzmanı ve profesöre danışmama rağmen doğru tanı ve tedavi planlaması yapılmamıştı. Teşhis ve tedavi süresince doktorumun ilgi ve alakası harikaydı. Özellikle ameliyat sonrası süreçte bu ilgi ve alakanın devam etmesi bir hasta olarak çok rahat ve güvende hissettirdi. Gözünüz kapalı bir şekilde güvenebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Farabi Hastanesi Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

• H

21 Şubat bademcik ameliyatı oldum .Cengiz hocamı o kadar çok sevdim ki gerek tedavi konusunda gerekse davranışlarıyla o kadar motive etti ki beni hocamı gerçekten çok seviyorum işini o kadar da güzel yapıyor ki güleryüzlü olması herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması beni çok mutlu etti .Nisan da yine ameliyatımız var ve korkmuyorum çünkü cengiz hocam var iyi ki varsınız hocam

• I

Boğaz ağrısı,yutma güçlüğü ve ateşim olduğu için muayene gittim. Doktor bey beni güler yüzle karşıladı. İlgi ve alakası oldukça iyiydi. Süreci tane tane anlattı ve muayenemi yaptı. İlaçlarımı nasıl kullanacağım hakkında yönlendirdi.Hem bilgilendirme olsun hemde muayene açısından mükemmel bir doktor.

• M

Mevcut grip salgını nedeniyle gittim. ishal, boğaz ağrısı, halsizlik vs. öğlene kadar çalışamadım. hasta yattım öğleden sonra istirahat izni alayım diye gittim. muayene etti. kan tahlili istedi. gerek yok istemiyorum dedim. rapor yetecektir. bugün istirahat etsem yeter dedim lakin kan tahlili yaptırmazsa rapor veremezmiş! vermedi sağ olsun.

• Farabi Hastanesi Diğer  •

• H

Cengiz hocama boğaz ağrısı,halsizlik ve ateş şikayetleriyle gittik.Ayrıntılı biçimde muayenenin her aşamasında bilgilendirerek muayene etti.Tüm sorunlarımın tek tek bize açıkladı, yapacaklarını anlattı.Hastaneye yatmamın tedavimin hızı ve seyri açısından daha iyi olacağını anlattı.Hastanede yatış sürecimde en güzel ve doğru tedaviyle sürekli takipte bulundu,güven verdi.Sonuçta çok güzel bir tedavi alarak 3 günün sonunda tüm şikayetlerim bitmiş bir şekilde hastaneden ayrıldık.Kendisine minnettarım.Hastasına güven veren her açıdan MÜKEMMEL bir doktor.Şimdiye kadar gittiğim ve gördüğüm en iyi KBB doktoru.Şikayetlerimizi ayrıntılı bir şekilde dinlediği gibi herşeyi en ufak detayına kadar açıklayarak bize anlattı.En doğru teşhis ve en doğru tedaviyi uyguladı .Bilgisi ağzımı açık bıraktı.Herşeyden önce hastaya şefkatle yaklaşıyor.Tatlı dili,bilgisi,sohbeti,güler yüzü,hastaya verdiği değer, içten ve samimi.Ben doktorumu çok sevdim ve biz artık ailece doktorumuzu bulduk .10 numara5yıldız

• Farabi Hastanesi Diğer  •

• Bebeğimin boğaz hırıltısının nedeni ve tedavisi için Konya özel Farabi hastanesinde görüşüne başvurduğumuz bir hekim. İletişim konusunda sorunlar yaşadık . Memnun kalmadım.

• başka bir yer Diğer  •

• H

Annem kulak ağrısı sebebiyle gitti enfeksiyon olduğu teşhisi koyup ilaç ve damla verdikten sonra kulak temizliği yapıldı. Şikayetin geçmemesi üzerine doktora tekrar gittik fakat doktor hiç bir şeyimizin olmadığını kulağının kendi kulağından daha iyi olduğunu söyleyip bizi gönderdi. Bunun üzerine üniversite hastanesine tedavi için gittik. Kulak zarında delik ve mantar oluşumu olduğunu söyledi tedavimiz devam ediyor ve faydasını görüyoruz. Biz Cengiz beyden memnun kalmadık.Paylaşmak istedim.

• başka bir yer Diğer  •

• Cengizhocama teşekkür ederim burun amaliyatıyaptı çok güzel ve sıkıntısız ellerine saglık ali doğan 08.01.2016 da

•  •

BİRÇOK DOKTORA GİTTİM AMA CENGİZ HOCAM KADAR GÜZEL UGRAŞ VEREN BİR HEKİM GÖRMEDİMM. NUMUNE HASTANESİ SON GİTTİGİMDE HASTANE TAŞINMIŞ. YİNE ONA EN KISA SÜREDE ULAŞARAK TEDAVİMİN DEVAMINI İSTEYECEM. KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

•  •