0850… Ücret öğren

Dr. Cenk Ergüden, 1976 yılında Ankara’da doğmuştur. 1992 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olmuş, 1999 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tamamlamıştır. Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanlık eğitimini 2009 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamlamıştır.

2009-2011 yılları arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini yerine getiren Dr. Cenk Ergüden, 2011 yılından itibaren Özel İzan Sağlık Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

Dr. Cenk Ergüden, beyin ve sinir cerrahisi alanında tanı, tedavi ve takip süreçlerine yönelik mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.

Yetişkin
Çocuk

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Ahmet Çavuş Hayıtlı Mahallesi Hayıtlı Mah. Atatürk Bulvarı No:21, Milas 48000

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Canım hocam yeniden doğuşumun mimarı. Boyun fıtığı yırtılması sonucu dayanılamayacak olan ağrılarımı görüp 10 dk içerisinde beni ameliyat kararı vermeme yardımcı olan biricik hocamız. Bodrumda doktor doktor gezip durağımız Cenk hoca bilmeden kendisine de gittik. Çok kısa sürede beni ameliyata aldı. Ağlayarak girdiğim ameliyattan gülerek çıktım kendi söylediği gibi. Umarım böyle sorunlarınız olmaz ama olursa da Cenk hocamıza koşun derim. İyi ki var!!
    Haaa bu arada siş sıkma problemimi de çözüyor. Şimdi kendisinden dönüyoruz.
    Söylemişmiydim bilmiyorum ama iyi ki var.
    Hep var olsun

• Özel İzan Sağlık Hastanesi Diğer  •

Cenk hoca için Mardin’den Milas’a geldik gerek yaptığı bel fıtığı ameliyatı ,gerek ilgisi güler yüzü olsun biz çok memnun ayrıldık. Doğuyada Cenk hoca gibi başarılı hekimler lazım. Herşey için teşekkür ediyoruz Cenk hocam emeğinize sağlık

• G

İzan hastanesinde olmasına rağmen bize sonsuz güven verdiği için orayı tercih ettik. Güleryüzlü,pozitif ve inanılmaz enerjik biri işinin de ehli olduğuna inanıyorum. Bel fıtığı ameliyatı oldum. Dediği gibi ameliyattan çıkar çıkmaz agrilarim dindi. Mikrocerrahi yöntemi ile narkozsuz 20 dk da bütün sıkıntılarımdan kurtuldum. Cenk bey'e sonsuz teşekkürler.

• Özel İzan Sağlık Hastanesi Diğer  •

• Bir çok hastane bir çok doktor dolaştıktan sonra Cenk bey ile tanıştık. Onu Milas'ta bulmak bizim için büyük bir şans... mutluluk, güven ve başarılı operasyon sonrası sağlığıma kavuştum. Türkiye için değil dünyada sayılı tanıyabileceğiniz nazik, güvenilir ve başarılı hekimlerden biri. Kendisine bir kez daha teşekkürler. Aslı Yayım.

• Özel İzan Sağlık Hastanesi Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı  •

• I

GEREK LDH GEREKSE CDH ALANINDA OLDUKÇA BAŞARILI BİR HEKİMSİNİZ. ŞİMDİDEN SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİK, AMELYAT ETTİĞİNİZ HASTAMIZ GAYET SAĞLIKLI, İYİKİ VARSINIZ. DEFACTO

• H

29 ağustos 2012 tarihinde başarılı bir operasyonla beni sağlığıma kavuşturan cenk bey'e ve ekibine teşekkürü borç bilirim.

•  •

cenk ergüden bey tşk ederim benim hanımın boyun fıtıgı ameliyat yaptınız çok şükür iyi allah razı olsun dürüst iyi doktor takdir edilecek kişi urfadan gitdi urfanın kayıbı

• N

merhaba cenk bey ne diyeceğimi bilmiyorum sizden çok memnunum allah sizden razı olsun allah sizi bu ramazanda af edilen kişilerden eylesin sizi ve ailenize sevgi saygılarımı sunuyorum..