Yetişkin (İlgili adreslerde)
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
e....t
Psikoloğumla yürüttüğüm süreçten oldukça memnun kaldım. Görüşmeler boyunca kendimi rahat ifade edebildim ve her zaman anlayışla karşılandım. Yaşadığım konulara farklı açılardan bakabilmemi sağlayarak bana önemli katkılar sundu.
• Online Danışmanlık • Online Hizmet •
Cennet Şahar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cennet Şahar, Psikoloji. Size Cennet Şahar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Hizmet, Randevu.
Cennet Şahar adresi nerede?Cennet Şahar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Van Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cennet Şahar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cennet Şahar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cennet Şahar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cennet Şahar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Cennet Şahar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cennet Şahar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cennet Şahar hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Cennet Şahar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Cennet Şahar hangi sigortaları kabul ediyor?Cennet Şahar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar