Merhabalar;

Ben Psikolog Ceren Taşoğlu.Bülent Ecevit Üniversitesinden mezun oldum.Psikoloji lisans eğitimim süresince edindiğim kuramsal bilgileri uygulama deneyimleriyle pekiştirdim. Gözlem , analiz ve iletişim becerilerimi geliştirme fırsatı bulduğum saha çalışmaları sayesinde mesleki yönelimimi daha da netleştirdim. Ekip çalışmasına yatkın , sorumluluk bilinci yüksek ve etik ilkelere bağlı bir psikolog olarak , insan davranışını bütüncül bir yaklaşımla anlamaya ve mesleki gelişimimi sürdürebilir şekilde ilerletmeye önem veriyorum.

Psk Ceren Taşoğlu

Ünye, Ordu

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

İlk defa bir psikoloğun bu kadar beni anlayabildiğini ve düzeltmek için uğraşı verdiğini gördüm.Sadece dinlemekle kalmayıp gerçekten anlamaya çalışan, çözüm sunan ve yol gösteren birisi.

• F

Ailem konusunda destek almam gerekiyordu
    Ceren hanım bu konuda çok yardımcı oldu
    Memnun kaldım

• Psk Ceren Taşoğlu Psikoloji Randevusu  •

• Çok ve iyi anlayışlı bir psikolog. Güleryüzlü ve ilgileniyor. Memnun kalarak danışanlık aldığım biri.

• N

Ailemle ilgili problemlerim vardi Ceren Hanim iletisim konusunda bana çok şey katti randevu saatleri esnek calistigim için hiçbir yerden randevu bulamıyordum

• başka bir yer Diğer  •

• Y

çok memnun kaldım yaşadığım ilişkilerdeki güven problemlerim konusunda bana farklı bakış açıları kazandırdı.seanslar akıcıydı verim aldım ve tam vaktinde başladık.herkese tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Ceren Hanımdan yks stresiyle başa çıkmak için randevu aldım kendisi sağ olsun oldukça yardımcı oldu ve sınav stresiyle mücadele etmemde etkin rol oynadı.