Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak No: 26/5, Çankaya, Ankara
eb...n
Tam bir uzman aklınızda hiç soru işareti kalmasın iyiki tanımışız kendisini. Annemle birlikte gidiyoruz uzun bir zamandır.
• Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi • Kadın hastalıkları •
Hasta
Kadın hastalıkları için hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir doktor. İşine verdiği önemi, iş disiplinini çok takdir ettim. Başarılarının devamını dilerim.
il...c
is disiplini olan düzgün bir doktor.başarılarının devamını diliyorum. tavsiye üzerine gittim memnun kaldım. bende tavsiye ederim.
ay...n
iş disiplini,hastalarına zamanında ilgilenmesi en önemlisi cerrahide süper bi doktor eli pratik ,acıyı minimum hissediyosun dahası güven ben hastası olarak çok memnun kaldım .saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
Ayten Mengüloğlu
Coşkun Salman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Coşkun Salman, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Coşkun Salman adresi nerede?Coşkun Salman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1450. Sokak No: 26/5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Coşkun Salman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Coşkun Salman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Coşkun Salman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Coşkun Salman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Coşkun Salman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Coşkun Salman hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Coşkun Salman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları