Riskli Gebelik Takibi, ultrason, ikili ve dörtlü tarama, amniosentez, plasenta previa, koryon villus örneklemesi, sezaryen, normal dogum, gebelik zehirlenmesi, kan uyusmazligi, cogul gebelik, gebelik sekeri, obezite ve gebelik, ileri yas gebeligi, gebelikte ilac kullanilmasi, gebelik ve kronik hastaliklar, erken dogum, erken dogum önlenmesi, düsükler, tekrarlayan gebelik kayiplari, fetal anomaliler, fetosit, detayli ultrason, fetal anomali taramasi, anne kaninda serbest DNA bakilmasi

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Sanatoryum Cad. Pınarbaşı Mah. Ardahan Sok. No: 25 Pınarbaşı/Keçiören/ANKARA, Ankara

Röportaj

Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim Araştırma Hastanesi

Sanatoryum Cad. Pınarbaşı Mah. Ardahan Sok. No: 25 Pınarbaşı/Keçiören/ANKARA, Keçiören, Ankara 06010

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Hastalar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • Y

Hamilelik sürecimde bebeğin gelişim geriliği şüphesi ile Coşkun Hoca’ya başvurdum. Coşkun Hoca sizi bir hasta gibi değil, ailesinden biriymişçesine şefkatle kucaklayan, her sorunuza sabırla ve sevgiyle cevap veren bir hekim... Hastalık sadece bedeni değil, ruhu da yoran bir süreç. Bu zorlu yolda bir doktorun sadece bilgisiyle değil, kalbiyle de yanınızda olduğunu hissetmek paha biçilemez.

Sayın Coşkun Ümit; sadece ellerinizle sağlığımıza dokunmakla kalmıyor, o güven veren duruşunuzla ruhumuza da şifa oluyorsunuz. İyi ki varsınız.

• Y

Bebeklerimizin tek yumurta ikizi olduğunu ögrendigimizde kadin dogum doktorumun yönlendirmesiyle Coşkun hocayla tanıştık. Hamileligimin basindan 36. hafta olana kadar titizlikle benimle ilgilendi hocamız. Harika bir insan harika bir hekimdir Coşkun hoca, Tavsiye ederim.

• L

Daha önce 26 haftalık kaybım olduğu için kendime uygun bir doktor arayışına girmiştim. Kendisinin de hastanede Perinatoloji uzmanı olduğunu ve çok iyi olduğunu duydum; çevremden gidip görüştüm. Kendisi de geri çevirmedi. 9. haftamdan itibaren kendisiyle takipliyim; çok memnunum. Kırmadan, üzmeden, yormadan yönlendirmeleriyle 33 haftaya geldik. Herhangi riskli durumumda hemen önlemimizi alıp gerekli bilgiyi veriyor; çok memnunum. Tavsiye içinde hamile kalmak isteyen arkadaşım var; hamile kalır kalmaz Coşkun hocaya git diyorum. Perinatoloji doktoru arayan kişilerle karşılaşırsam hemen öneriyorum. Kendisiyle çok memnunum.

• F

Sevgili Coşkun Hocam bebeğimin detaylı ultrasonunu çok profesyonel ve herkesin anlayabileceği bir dille anlattı . Kafamdaki tüm sorulara cevap verdi kendisi bu konunun ehli bir uzman .

• Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim Araştırma Hastanesi Detaylı Ultrason  •

Coşkun hocayı arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine buldum, gerçekten mükemmel bir doktor. Gebelik sürecimi 9 ay boyunca çok sağlıklı bir şekilde takip etti hocamız. İşini severek yapıyor, usanmadan, sıkılmadan aklımdaki tüm soruları her seferinde detaylı açıklama yaparak içimi ferahlattı. Çok başarılı, güler yüzlü, saygılı, samimi, çok kaliteli, çok başarılı bir hoca.
    Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

•  •

Hamileliğimde detaylı ultrason için Coşkun Bey’e muayene oldum. Gerek güler yüzlülüğüyle, bilgisiyle ve ilgisiyle çok memnun kaldım. Keşke daha önce tanışmış olsaydık. Kesinlikle giden herkes çok memnun kalır.

•  •

Kadın doğum doktorumun yönlendirmesiyle gittim. Böbreklerde genişlik ve kalpte arsa gözlenmişti. Gebelik boyunca hep takipte kaldı. Tedavi sürecimde her zaman çok ilgiliydi ve detaylı bilgi verdi. Çevremdeki insanlara her zaman tavsiye edeceğim bir doktor.

• Ş

Sayın Op. Dr. Coşkun Ümit hocam ile yolumuz gebelik şekeri nedeni ile kesişmiştir. İyi ki de kesişti yollarımız. Aslında her şey hastaneye yatmamla başladı; bu sayede Coşkun hocam ile tanıştık. Yatan hastalar kendisini çok övüyordu. Çok merak ediyordum. Bir sabah bana da bakacağını söyledi. Kendi ilgisi alakası o kadar büyük ki hastalarına karşı... Çünkü biz gebeyiz, hassasız; hocam da buna göre davranıyor. Yaklaşımı o kadar mütevazı ki öyle güzel muayene ediyor ki kafanızda soru işareti kalmaz; rahatça evinize gidebilirsiniz. Yani teknolojiyi öyle güzel kullanıyor ki bebeğimin her detayını görebiliyorum. Bu benim 3. gebeliğim. Ben diğer gebeliklerimde ayrıntılı ultrason da bile asla 1 saat kaldığımı bilmem. Coşkun hocam kendi içi rahat edene kadar inceliyor; eksik bir şey kalmasın diye uğraşıyor. İyi ki varsınız hocam. Bence riskli gebeliğiniz varsa Coşkun Ümit hocama bir uğrayın; asla pişman olmazsınız. Daha önce niye gitmedim diye oturur ağlarsınız.

• D

Arkadaşımın önerisiyle gittim. İkiz gebelikten teke döndü denildi. Bunun üzerine endişeli gitmeme rağmen yaklaşımı muayenesi gerçekten aşırı rahatlattı. İletişimi çok düzgün olan işinde çok iyi bir doktor. Çevreme de öneriyorum.

•  •

Dr. Coşkun Ümit hocama tavsiye üzerine gittim. Bebeğimde ense kalınlığı olduğu söylendi. Bu yüzden doktor araştırmasına başladım. İyiki de Coşkun Hoca çıkmış. Doktorumuzla tedavi ve takiplerimiz çok güzel ilerliyor. Her şeyi çok detaylı ve güzelce anlatıyor. Bilgi birikimi, iletişimi, insanlığı mükemmel bir doktor. Hastasına çok güzel empati yapabiliyor. Gebelikteki tüm korku ve stresimi Coşkun Hoca sayesinde attım. Muayenelerinde çok özenli davranıyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor, bizlere anlatıyor. Eğer bebek uygun pozisyonda değilse oldu bittiye getirmiyor; bebek uygun pozisyona gelene kadar bekliyor, sabrediyor ve zaman tanıyor. İnşallah Allah izin verirse doğumumu da Coşkun hocama olacağım. Hocamdan çok ama çok memnunum. Coşkun Ümit hocamın hastası olmak gerçekten bir ayrıcalık. Hocamı etrafımda gebe olan veya olmayan, şehir dışında olan veya olmayan tüm herkese şiddetle tavsiye ediyorum. İyi ki böyle bir doktorumuz var. Başarıları daim olsun.