Op. Dr. Demet Alkılınç

Kulak Burun Boğaz daha fazla

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• D

Doktorumdan çok memnun kaldım randevuya ilk gittiğim günden itibaren her zaman güzel bir dille açıkladı ameliyat aşamalarımı anlattı ameliyat olduktan sonra her gittiğimde her zaman özenle güzel dille ve uzun uzun bana her sürecimi anlattı ve yardımcı oldu. İlk ameliyat olduğumda çok korkmuştum istediğim gibi bir sonuç olmayacak diye ama ameliyat olduktan sonra istediğimden, hayal ettiğimden çok daha güzel oldu ben çok memnunum iyi ki gelmişim iyi ki ameliyat olmuşum her sürecimde çok yardımcı oldu her zaman motive etti ve beni hiçbir zaman bekletmedi. Açıkçası benim burnum çok kötüydü ve burnumu düzeltemeyecek diye çok korktum o yüzden başta hep ümitsizdim ama ta ki ameliyattan sonra aynaya baktığım da gördüğüm değişim beni kuş gibi havalara uçurdu ben çok memnunum ve her zaman ilk önereceğim doktor olacaksınız. Ben çok memnun kaldım. :)Hatta mutluluktan ilk burnumu gördüğümde çok ağladım. Asla pişman olmayacağım bir doktor olduğuna çok eminim herkese öneririm. İyiki yaptırdım.

• Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

3 hafta önce Demet hanıma burun ameliyatı oldum. Nefes almakta güçlük çekiyordum hem de görüntüsünden şikayetim vardı. 3. Haftanın sonunda yüzümde doğal duran mükemmel bir burna sahibim ve çok iyi nefes alabiliyorum. Kendisi harika bir uzman hekim

• G

Senelerdir yaşadığım nefes Ve görsel problemim demet hanım sayesinde bitti. Ameliyat sürecini korksamda demet hanımın ilgisi diğer ameliyatlarındaki işinin ehli olması beni rahatlattı sonrasını hiç ağrım olmadan geçirdim. Yeni burnumuda çok beğendim çok doğal oldu kimse ameliyat olduğumu fark etmedi neredeyse Emeğiniz, ilginiz, sabrınız ve tüm hastalara karşı şahit olduğumuz güler yüzünüz için minnettarız Demet hanım.

• Z

Uzun süredir nefes alma problemim vardı. Demet hanıma gittim ve bir burnumda kemik diğerinde et olduğunu söyledi ayrıca kendisi Rinoplasti konusunda da oldukça başarılı ve dilersen nefes alma probleminle beraber burnunun dış görüntüsünü de değiştirebileceğini söyledi. Rinoplasti süreci daha zorlu bir süreç ilk süreçte endişe ettim fakat doktorumun ilgisi sayesinde ameliyat sürecim kolay geçti. Gözlerimde hiç morluğum olmadı. Şişkinliğim çok azdı ve en güzeli çok iyi nefes alabiliyorum.Ne zaman kontrole gitsem beni ilgi ve güleryüzle karşılaması muhteşem.Kulak burun boğaz dendiğinde ilk akla gelen demet hanım artık…

• Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Babamın yüzünde çıkan Bazal hücreli karsinom için kendisine geldik. İnanılmaz bir doktor. İşini böyle ligiyle yapan, hastalarını sımsıcak gülümsemesiyle karşılayan harika biri Demet Hanım. Kendisini çok seviyoruz iyi ki var

• Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diğer  •

Demet hanım sayesinde yeniden nefes almaya başladım. Muayenede yaptığı açıklamalardan dolayı ameliyatım hakkında hiç soru sormama gerek kalmadı. Deviasyon(burunda kemik eğriliği) olduğundan nefes almak çok zordu, Geçtiğimiz hafta ameliyatımı oldum. Sorunsuz sağlığıma kavuştum. Güleryüzü, bilgisi ve tecrübesi sayesinde dört dörtlük bir süreçten geçtim.

• Ö

Merhaba, bugün kendisine muayene oldum. Normalde kulağımı temizletmeye çok korkardım ancak kendisinin eli o kadar hafifti ki hiçbir ağrı hissetmedim. Çok iyi bir doktor

• U

Merhabalar burun tıkanıklığı için gittiğim Demet Alkilinc doktorumuza ne kadar teşekkür etsem azdır gerçeklestirmis olduğu operasyonla bütün sıkıntılarımı çözdü. Hatta operasyon sonrası en çok korktuğum şey burun ve yüz bölgesinde şişlik olmasıydı ama burnumda en ufak bir iz ve şişlik yoktu şuan burnum eskisinden daha güzel ve şuan çok iyiyim ilk günden bugüne kadar her konuda yardımci oldu herseyi detaylı bir şekilde anlattı güler yüzlülüğü ve ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim iyiki varsınız

• Z

Poliklinikteki randevumda çok güzel ilgilenip operasyon hakkındaki tüm soru işaretlerini kafamdan kaldırıp çok güzel anlattı. Ameliyat sürecimde de güleryüz ve ilgisini eksik etmedi. Septorhinoplasti ameliyatı oldum. Burnumun şekli ve nefes alışımdaki olumlu etkiyi kelimelerle anlatamam. Burnumu gören herkes" asla estetikli durmuyor harika" dedikçe iyi ki Dr. Demet hanım diyorum. Kesinlikle önerimdir.

• başka bir yer Diğer  •

Profili düzenle veya yönet