Dr. Derya Duyar Sağlam, 04 Eylül 1980 tarihinde Kahramanmaraş’ta doğmuştur. İlköğretimini Bahçelievler İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi ise Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, Bezm-i Âlem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır. Kadın hastalıkları ve doğum alanında derinlemesine bilgiye sahip olan Dr. Derya Duyar Sağlam, günümüzde HG Hospital'da hastalarına hizmet vermektedir.

HG Hospital

Merkez, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Blv, Onikişubat/Kahramanmaraş, Kahramanmaraş 46050

• Sigortası olan hastalar

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

HG Hospital

Derya hocam çok nazik, çok duyarlı ve ilgili bir
    doktor. Her durumla yakından ilgilenen güler yüzlü. Normal doğum yaptım ve doğum anında çok yardımcı oldu.

• HG Hospital Normal (Vajinal) Doğum  •

Kuzumun doğum süreci de derya hanımdaydı şimdi de ikinci bebeğim olacak inşallah o da derya hanımla devam edecek çok memnunum harika bir doktor her zaman başaralı her zaman ilgili güler yüzlü canımız doktorumuz

• HG Hospital Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• Eşimin hamileliği için gittiğimizde bir testin sonuçları için eşime değerlerinizde problem var bir dahaki randevuya eşinizle gelin diye mesaj attı, randevuya daha zaman olduğu için kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık telefonu kapalıydı ve mesajlarımıza da geri dönüş yapmadı. Eşim ve ben bu sebeple panikledik. Ve randevuya gittiğimizde problemin ne olduğunu sordum, bana "sen sağlıkçı mısın? Sağlıkçı olsan anlatırdım ama sağlıkçı değilsin ki anlamazsın" şeklinde bir cevap verdi. Daha sonra konunun anlaşılması o kadar da zor olmayan bir şey olduğunu öğrenince iyice strese girdik. Sonra başka doktorlara da gittik ve test sonuçlarımızda hiç bir sıkıntı olmadığını öğrendik.

• Kahramanmaraş Özel Megapark Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• P

Derya Sağlam tanıdığım gittiğim en harika kadın doğum uzmanıdır. Doktordan ziyade insana yoldaşlık eden harika bir insan. Gebelik sürecim ve doğum zamanı ve sonrası bana o güzel, samimi ,güler yüzlü motive eden konuşmaları. O kadar çok ismini duydum ki Doktorumla tanışmadan ve tanışınca iyi ki dedim ilk hamileliğimde doğru seçim yapip Derya Hocama gittim. İyi ki var eli öpülesi insandır. Çok Değerlidir. kimsem yoktu Derya Hocam vardı yanımda Unutulur mu hiç yaptığı destekleyici konuşmalar. Allah'ım razı olsun doktorumdan

• Kahramanmaraş Özel Megapark Hastanesi Gebe Takibi  •

İki çocuk annesi ve öğretimenim geçen hafta perinoplasti(rahim)ve sistorektosel ameliyat oldum.Dr bir harika isinde uzman ilgili güler yüzlüdur Şimdiye kadar hastasından bu kadar ilgilenen(gece gündüz fark etmiyor)Dr görmedim ameliyat im çok 7 geçmesine rağmen çok rahatım ve memnunum

• Kahramanmaraş Özel Megapark Hastanesi Diğer  •