Dr. İbrahim Bilgen'den "Kabul ve Kararlılık Terapisi" eğitimi almıştır.
Dr. Emel Stroup'tan "Beck Yönelimli Kognitif Terapinin Anksiyete Tedavisinde Uygulanması" eğitimini almıştır.
Dr. Nevin Dölek'ten "Kriz, Travma ve Yas Danışmanlığı" eğitimini almıştır.
Prof. Dr. Kültegin Ögel'den "Motivasyonel Görüşme Teknikleri" eğitimini almıştır.
Türk Psikologlar Derneği'nden "MMPI Uygulama Eğitimi" almıştır.
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Stres
Destekleyici Psikoterapi
Kabul ve Kararlılık Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikolog Derya Pakize Bal
Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir kaygılarım vardı.Derya hocamla tanıştım randevu aldım. Ve gittim ortamın verdiği huzur ve pozitif enerji çok güzel.değerli Derya hocam ben anlatırken çok derin bir şekilde empati kurabiliyor ve gerçekten bana pozitif enerji veriyor.bir çok alanda bilgili ,donanımlı ve tecrübeli.nasıl müdahale edeceğini çok iyi biliyor kaygılarım son buldu artık hayata karşı pozitif bakıyorum
• Psikolog Derya Pakize Bal • Diğer •
Derya Pakize Bal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Derya Pakize Bal, Psikoloji. Size Derya Pakize Bal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Destekleyici Psikoterapi, Davranış Bozuklukları, Beck Depresyon Ölçeği, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile İçi İletişim Sorunları, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Psikoloji Randevusu.
Derya Pakize Bal adresi nerede?Derya Pakize Bal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mah. Şenol iş merkezi, 4508/1 Sk. No:1 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Derya Pakize Bal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Derya Pakize Bal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Derya Pakize Bal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Derya Pakize Bal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Derya Pakize Bal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Derya Pakize Bal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Derya Pakize Bal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Derya Pakize Bal hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Derya Pakize Bal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.