Toros Üniversitesi Psikoloji bölümü mezuniyetimin ardından İstanbul Rumeli Üniversitesinde Klinik Psikoloji bölümü mezuniyetimi tamamladım. Şu anda Bilecik Belediyesi’nde Uzm. Klinik Psikolog olarak görev almaktayım. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde CND Okulları'nda Anaokul-İlkokul birimleri Kurum Psikoloğu olarak yer alırken aynı zamanda Florya’da anlaşmalı olduğum bir klinikte bireysel seanslarımı gerçekleştirdim. 2020-2021 eğitim öğretim döneminde Eskişehir Altın Çocuklar Akademisi'nde Okul psikoloğu olarak görev aldım. Çocuk Testleri Eğitimi,Masal Terapisi,Filial Terapi,MOXO,MMPI,TILLS,Çocuk Resimlerinin Psiko-Pedagojik Analizi Eğitimi,Objektif-Projektif Testler Eğitimi Frostig Gelişimsel Görsel Test Eğitimi ve Çocuklarla ve ErgenlerleGörüşmelerde Oyunların Kullanımı ve Zeka,Hafıza,Dikkat Geliştirici Oyunlar Eğitimi almış bulunmaktayım.
Hakkımda
- Depresyon
- Kişilik Bozuklukları
- Stres
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Batıkent Mahallesi, Eskişehir
Psk.Dila Palamut
Batıkent Mahallesi, Eskişehir
Psk.Dila Palamut
Batıkent Mahallesi, Tepebaşı, Eskişehir
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dila Palamut adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Dila Palamut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dila Palamut, Psikoloji. Size Dila Palamut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Dila Palamut adresi nerede?Dila Palamut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mahallesi Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dila Palamut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Dila Palamut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dila Palamut hangi dilleri konuşuyor?Dila Palamut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Dila Palamut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dila Palamut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Dila Palamut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar