Eğitim hayatımda birçok rehabilitasyon, klinik ve hastanede gözlem stajları yapıp uygulamalı stajımı Mega Medipol Üniversite Hastanesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi Dil, Konuşma ve Yutma Terapisi ve Yenilikçi Teknolojiler Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEDKOM)nde tamamladım.
Uyguladığım testler: TEDİL (Türkçe Erken Dil Gelişim Testi), SST (Sesletim Sesbilgisi Testi), ADD (Afazi Dil Değerlendirme Testi), GAT-2 (Gülhane Afazi Testi)
- Dil ve Konuşma Bozuklukları ,
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
gü...r
4 yaşındaki oğlumuzun konuşma geriliği için geldik. Daha önce de gelmiştik, başka kurumlara da gittik, Dilara hocam bize en açıklayıcı bilgilendiren, yönlendiren, deneyimi ve uzmanlığı ile oğlumuzun konuşmasını en hızlı geliştiren hocamız oldu.
• HA & Dİ Dil, Konuşma ve Disleksi Merkezi / Oyun Atölyesi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Dilara Hanımla 5 aya yakın bir süreçte 7 yaşındaki oğlumun konuşmayla ilgili harflerdeki sıkıntılarını çözdük.kendisi mesleğinde ve çocuklarla iletişimde çok başarılı bir terapist.çocuğumda bende çok memnun kaldık.gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.kendisine birlikte geçirdiğimiz süreç için çok keyifliydi.
g....g
Kızımın konuşma geriliği sebebiyle kendisine başvurduk ve Floortime eğitimi için bucuk senedir Dilara hanıma götürüyoruz baya yol kat etti kızım ,Dilara hanıma giderken binayı görünce kızımnsabırsızlıka ona gitmek için koşturuyor . Dilara hanım alanın da çok uzman ve bilgili birisi Dilara hanım evde nasıl oyun oynamamıza kadar anlatıyor ve bizi bilgilendiriyor.
a....)
Küçük kızımın kekemeliği için başvurduk. Tavsiye edildi, ben de araştırdım. Süreç boyunca güzel iletişimimiz oldu, seansların faydasını gördük. Seans dışında da iletişim kurabildik. İyi bir uzman. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İhtiyaç halinde seansa gidiyoruz.
s....)
Kızımın artikülasyon problemi vardı, bu sebepten dolayı başvurduk. 4-5 aydır gidiyoruz, çok olumlu sonuçlar aldık, sürecimiz bitti. Dilara Hanım disiplinli, kuralcı, otoriter, işini bilen bir uzman. Çocuklara karşı güler yüzlü ve sevecen, memnunum kendisinden.
m....)
Kızımda artikülasyon bozukluğu vardı. 6 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar alıyoruz. Kızım şu an net ve anlaşılır bir şekilde konuşuyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Dilara Hanım sevimli, tatlı dilli bir uzman. Bize çok yardımcı oldu. Randevu konularında da destek sağladı. Çocuklarla iletişimi çok iyi, kızım severek gitti, biz çok memnun kaldık kendisinden.
g....)
Çocuğum harfleri çıkartamadığı için başvurduk. Çok ilgili bir uzman. 6 ay gittik, çocuğum şu an harfleri çıkartmaya başladı. Sürecimiz bitti, çok memnunuz kendisinden. Devamlı etkinlikler verdi, çok çabaladı; kesinlikle herkese tavsiye ederim. Farklı uzmanlara gittik, memnun kalmadık.
a....
6 yaşındaki oğlumun bazı harflerin seslerini çıkarma sorunu vardı. Çok kısa sürede çok net ifade edebildiğini gördük. Dilara hanımın güçlü iletişimi, çocuklarla olan bağı ve mesleki başarısı mükemmeldi. Oğlum kendisine bayılıyor. Tanıştığımız için çok mutluyuz.
• Ha & Di Dil, Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Diğer •
6 yaşındaki oğlum r/t/k/y/ğ gibi birçok harfi cikartamiyordu.uzman bir dil terapisti olarak Dilara hocayi internetten araştırarak buldum.haftada 1 ders olarak basladik ders sonrasinda verilen odevleri yaptik ve sikintili gecen sürecimizi atlattik.cocuklari bu tarz konuşma sorunları yasayan ailelere gelmelerini ve verilen odevleri yapmalarını tavsiye ederim.Dilara hoca ve çalışanlarına başarılarının dilerim
• Ha & Di Dil, Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Diğer •
fa....
7 yaşındaki dil terapisi için getirdiğim cocuğumu ,kısa sürede tüm poblemlerini çözdü. Kendisine tam profosyonel yaklaşımı ve disiplinli oluşu nedeniyle tebrik ederim.
• Ha & Di Dil, Konuşma ve Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Dilara Gamze Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Dilara Gamze Aydın, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Dilara Gamze Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, DIR Floortime, Dil Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi.
Dilara Gamze Aydın adresi nerede?Dilara Gamze Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir İstanbul
- Yenişehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Dilara Gamze Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Dilara Gamze Aydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Dilara Gamze Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Dilara Gamze Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Dilara Gamze Aydın hangi dilleri konuşuyor?Dilara Gamze Aydın ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Dilara Gamze Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Dilara Gamze Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Dilara Gamze Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Dilara Gamze Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dilara Gamze Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Dilara Gamze Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.